ClickCease
COVID-19:  Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger - Vi bærer masker og handsker.
logo
Pris i hverdage
07:00 - 15:00
kr. 485/time
Inkl. miljøafgift
Prisgaranti
15:00 - 24:00
kr. 585/time
Gratis rådgivning
Eksklusiv moms
Pris i weekender
07:00 - 15:00
kr. 685/time
Inkl. miljøafgift
Prisgaranti
15:00 - 24:00
kr. 785/time
Gratis rådgivning
Eksklusiv moms
Aftalt fast pris
Ønsker du en fast pris, så kontakt os
for et uforpligtende tilbud.
Gratis rådgivning
Gratis besigtigelse
Vi hjælper dig med at montere nyt badeværelse
Skal du have nyt badeværelse? Et badeværelse er et rum, hvor afslapning og velvære er i fokus, hvilket det selvfølgelig også skal afspejle. Det er et personligt og meget privat rum i boligen, og er med årene blevet et rum, hvor velvære helst gerne skal være i fokus.

Derfor er det også vigtigt, at du ved monteringen af elementer til et nyt badeværelse vælger nogle fagfolk, som forstår dig og lytter til de ønsker og behov du har. Det er noget, vi gør, da kundens ønsker altid er det vigtigste for os.

Vores fagfolk har mange års erfaring med opsætning af badeværelser. Vi kan derfor også komme med god og grundig vejledning til, hvordan indretningen bedst udformes eller nytænkes, så det stemmer overens med det, du godt kunne tænke dig.
Vi står også for renovering af badeværelse
Trænger du ikke til et nyt badeværelse? Eller vil du gerne spare lidt penge og derfor nøjes med at renovere det eksisterende?

Jacobsen Byg råder over dygtige fagfolk med mange års erfaring og kompetencer inden for renovering af badeværelse. Vi kan derfor sagtens hjælpe dig med at forvandle dit nuværende og måske slidte badeværelse til et mere tidssvarende og moderne badeværelse.

Vi går altid ind til enhver opgave med fokus på kvalitet, funktion og ikke mindst den stil, du gerne vil have. Du kan derfor trygt benytte dig af os og vores fagfolk din til opgave.
Prisgaranti

Alle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

Erfarne

Alle vores håndværkere er danske og faglærte med mere end 10 års erfaring.

Transparent

Vores priser er faste og uden skjulte eller pålagte gebyrer.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Hvor tilbyder vi at renovere og montere badeværelser?
Det er nemt at komme i gang med at renovere eller montere et nyt badeværelse med os, da kører ud til hele Sjælland. Selvom vi har base i København på indre Østerbro, forhindrer det os ikke i at tage ud til opgaver, der er beliggende i den sydlige eller vestlige del af Sjælland.

Vi monterer og renoverer derfor badeværelser følgende steder:
• København
• Storkøbenhavn
• Nordsjælland
• Køge
• Roskilde
• Slagelse
• Næstved

Det er blot et lille udvalg af alle de byer, vi kører ud til på Sjælland. Det betyder ikke, at vi er begrænset til disse byer og det tilhørende opland. Bor du derfor i Vordingborg eller Kalundborg, kommer vi også gerne og hjælper dig.
Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kommer ud til dig for at hjælpe med en renovering eller montering af nyt badeværelse, er du velkommen til at kontakte os. Så finder vi sammen ud af en løsning – for vi kører helt sikkert også ud og laver badeværelser der, hvor du bor!
Skal vi hjælpe dig med renovering eller montering af badeværelse?
Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi alt kan hjælpe dig med, når det kommer til montering og renovering af badeværelse? Vi står altid klar til at tage en god snak om dine ønsker for et kommende badeværelse. Så du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende og gratis tilbud.

Du kan få en uforpligtende snak ved at ringe på telefon 27 83 87 91 eller skrive til info@jacobsen-byg.dk, hvis du hellere foretrækker det.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Vores adresse

Sydmarken 32b

København, Gladsaxe

Telefon
52 64 80 50
Email
info@jacobsen-byg.dk

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.
Freja S.
Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.
Mona K.
Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Ring til os

Skriv til os