Opsætning af belysning

Altid med prisgaranti

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 485/time

15:00 - 24:00

kr. 585/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 685/time

15:00 - 24:00

kr. 785/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Opsætning af belysning for private og erhverv

Med en elektriker fra Jacobsen Byg får du monteret dine lamper rigtigt første gang. Vi er nemlig eksperter i opsætning af belysning og kan derfor hjælpe dig, uanset om det drejer sig om belysning ude eller inde.

Vi hjælper dig således gerne, hvis du har en lampe, du gerne vil have monteret over spisebordet derhjemme eller monteret lyssensorer ved din virksomhed. Vi har mange års erfaring inden for opsætning af belysning og kan derfor hjælpe dig, uanset hvad det drejer sig om.

Vi hjælper også med placering af lyskilden

God belysning er vigtigt for den gode stemning i hjemmet såvel som effektiviteten og arbejdsmiljøet på arbejdspladsen. Det er derfor vigtigt at tage de rette valg, når det kommer til placeringen af de lyskilder, du gerne vil have hjælp til at sætte op.

Det kan være en svær beslutning at tage. Er du derfor i tvivl, eller vil du gerne have vores professionelle besyv med ind over, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig. Vi har et stort og indgående kendskab til, hvordan belysningen bedst bliver sat op i forhold til stemning og udbytte.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Hvorfor få professionel hjælp til opsætning af belysning?

Selvom opsætning af belysning for nogen kan virke som en nem opgave, er det noget, man skal have viden om, inden man går i gang. Elektricitet er ikke noget at spøge med, da forkerte installationer kan resultere i kortslutninger og være skyld i brand.

Er du derfor ikke helt sikker på, hvordan du bedst monterer en ny lampe eller skifter en gammel ud med en ny, anbefaler vi altid, at du tager fat i en autoriseret elektriker. Det er langt bedre at være sikker på, at monteringen og installationen er sket korrekt, så du ikke behøver være bekymret.

Vores team af elektrikere er alle sammen uddannede og har solid erfaring inden for faget. Det sikrer, at du som kunde kan være sikker på, at monteringen sker korrekt.

Opsætning af belysning på hele Sjælland

Bor du på Sjælland, og har du brug for hjælp til opsætning af belysning? Så behøver du ikke lede længe mere. Vi holder til i København, men er ikke bange for at køre langt. Vi kører derfor ud på hele Sjælland for at hjælpe både private og erhverv med at få opsat nye lyskilder.

Kontakt os derfor gerne, uanset om du holder til i København, Næstved eller Kalundborg. Vi sender altid gerne en elektriker afsted, så du kan få ordentligt lys ude og inde. Inden vi sender vores elektriker afsted, aftaler vi først en fast pris, så du ved, hvad den endelige pris kommer til at være. Det skaber den bedste forudsætning for et godt samarbejde.

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du har en lampe over bordet, du gerne vil have sat op, eller lyset udenfor skal skiftes ud. Der er ikke det, vi ikke vil hjælpe med!

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Lys de udendørs omgivelser op med flot og effektiv belysning

Overvejer du hyggelig belysning på terrassen? At få monteret en udendørs væglampe? Eller noget helt tredje? Udendørs belysning er ikke kun hyggeligt og kan være med til at skabe en varm og indbydende stemning.

Det er også rart at have i den mørke tid. For det er mørkt at gå ud ad en dør uden belysning, der venter eller at komme hjem til en bolig, der er helt mørklagt ude som inde. Det er der ikke meget ved – heller ikke hvis du skal ud med skraldespanden eller jævnligt har brug for at skulle om i haven.

Du skal med andre ord gerne være skarp i pæren, når du vælger udendørs belysning:

  • Du skal kunne orientere dig
  • Du skal føle dig tryg

Mange vælger udendørs belysning med fokus på design. Det kan vi også godt forstå, men vi vil også meget gerne opsætte belysning og rådgive omkring det set ud fra et funktionsmæssigt perspektiv. For jo mere der er tænkt på det praktiske og funktionelle, jo gladere bliver du for lyset på sigt.

Vi kommer gerne med forslag til smarte og energivenlige lamper, som vil passe perfekt ind til din bolig.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Hold tyven på afstand med god udendørs belysning

Udendørs belysning tjener ikke kun et praktisk og æstetisk formål for dig og din bolig. For det kan faktisk også være med til at holde mennesker med lidt lange fingre væk. Jo mere belysning der er i og omkring din bolig, jo sværere gør du det for en indbrudstyv at bryde ubemærket ind.

Det kan derfor være en klar fordel at få monteret belysning med bevægelsessensorer, så de tænder, så snart nogen eller noget nærmer sig boligen. Det er ikke kun en god ide at få monteret ved hoveddøren, men kan også med fordel gøres ved garagen og i forbindelse med haven, da det skaber mere tryghed.

Vi kommer gerne forbi og kigger på det, så du kan få optimal udendørs belysning.

Gå ikke ned på belysning – vi kommer og hjælper dig

Mangler du lys i gangen? Har du endnu ikke fået sat en lampe op i soveværelset? Eller har du ladet lampen i stuen vente på sig? Det er der ingen grund til fortsætter, da det kun kræver et enkelt opkald eller en mail for at få os til at rykke ud.

Belysning er noget, du endeligt ikke må gå på kompromis med, da det skaber hyggelig stemning, overskud og glæde. Det er dejligt at træde ind i et rum, der er ordentligt belyst, og hvor du kan se noget med det samme – belysning skal ikke være noget, der er besværligt.

Så om du har en enkelt eller flere lamper, er det bare at ringe eller skrive til os. Så skal vi nok sørge for, at du ikke længere behøver skulle famle i blinde eller lede forgæves efter stikkontakten.

Vi er din elektriker i København og på resten af Sjælland uanset størrelsen på opgaven.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydvestvej 88
Glostrup

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.