Dørtelefon

Salg, service & reparation

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 485/time

15:00 - 24:00

kr. 585/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 685/time

15:00 - 24:00

kr. 785/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Moderne dørtelefon

En dørtelefon er smart, da den giver dig mulighed for at bestemme, hvem der skal have adgang til din bolig eller dit kontor. Det er noget, vi oplever, bliver stadigt mere væsentligt, da hjemmerøverier og tricktyverier lever i bedste velgående.

En porttelefon er særligt relevant i lejlighedskomplekser eller i ældreboliger, hvor det er ekstra vigtigt at kunne holde øje med, hvem der kommer og går. Dog oplever vi og vores elektrikere også, at stadig flere virksomheder ønsker anlæg med porttelefon, så de i højere grad kan kontrollere, hvem der får adgang til bygningerne. En porttelefon er derfor i høj grad relevant for mange.

Ønsker du en porttelefon ved din bolig, kontor eller i et lejlighedskompleks, hjælper vi dig gerne med at installere og servicere.

Vi samarbejder med kvalitetsbrands

Når du får installeret en porttelefon, skal den give dig tryghed og sikkerhed i hjemmet eller på kontoret. Derfor er det også vigtigt, at porttelefonen er funktionel og virker efter hensigten. For at sikre dette samarbejder vi med nogle af landets mest kendte brands såsom Videx, så vi kan garantere dørtelefoner i høj kvalitet.

Ved at tilbyde nogle af de bedste dortelefon på markedet, sikrer vi også, at du som kunde kan få installeret en løsning, der lever op til dine behov. Har du derfor f.eks. brug for en dørtelefon med video, er det noget, vi kan sørge for at indfri, fordi vi har adgang til så stort og professionelt et udvalg.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Hvorfor få installeret en dørtelefon af os?

Når du henvender dig til os omkring dørtelefoner, er der en række services, du får glæde af:

Vi sætter os ind i dine behov. Vi har efterhånden installeret mange dørtelefonanlæg gennem tiden. Det gør os i stand til at konfigurere systemet efter dine behov. Nogle af vores kunder ønsker f.eks., at en taleforbindelse bliver oprettet, så snart røret løftes. Det kan vi godt forstå, og det ønske opfylder vi naturligvis.

Vi fejlfinder. Hvis du har et ældre anlæg, der ikke virker efter hensigten, tilbyder vi at servicere, fejlfinde og reparere dit gamle telefonanlæg. Vi kører ikke igen, før det virker helt optimalt.

Vi rådgiver dig. Er du i tvivl om, hvorvidt det gamle skal repareres, eller om du skal have et nyt anlæg, rådgiver vi dig gerne til den bedste løsning. Sammen finder vi en løsning, som er den mest sikre både for dig og for din bygning.

Indgå en serviceaftale om dørtelefon

Som med alt andet teknik kan der en gang imellem opstå nogle udfordringer, hvis ikke det bliver tilset jævnligt. Vil du gerne så vidt muligt undgå, at dørtelefonanlæg holder op med at virke, eller der står problemer, tilbyder vi en serviceaftale, hvor vi rutinemæssigt kommer forbi og laver et tjek. Finder vi en fejl eller uregelmæssigheder retter vi op på det med det samme.

Vi rykker naturligvis også ud, hvis du akut oplever problemer med din dørtelefon. Her sender vi en tekniker ud, som kan lave en fejlsøgning. Skulle der være brug for at bestille reservedele hjem, hjælper vi med at kontakte leverandøren og bestille reservedelene hjem.

Kontakt os gerne i dag, hvis du vil have en funktionel og moderne dørtelefon.

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Få skiftet de gamle dørtelefoner ud med nye

Driller dørtelefonerne i boligkomplekset mere og mere? Eller fungerer den du har derhjemme bare ikke ordentligt til trods for utallige reparationer? Så kommer vi gerne og skifter porttelefon ud. Vi rykker nemlig ikke kun ud med dørtelefoner i forbindelse med nybyggerier eller boliger, der ikke i forvejen har dem. Vi gør det også, hvis nuværende kræver en udskiftning – for det kan ikke altid undgås.

Vi rykker gerne ud, uanset om der er tale om en enkelt dørtelefon i dit private hjem, dørtelefoner i en enkelt opgang eller dørtelefoner i et helt boligkompleks. Vi har et godt og dygtigt fagligt team, som er effektive og ved, hvad der skal til for ikke bare at løse problemet hurtigt, men også sikre at dørtelefonanlæg virker med det samme.

Kontakt os gerne for at høre nærmere.

Hvilken dørtelefon er den bedste?

Er du i tvivl om, hvilken porttelefon du godt kunne tænke dig at få monteret? Det er der ikke noget at sige til. For der er mange forskellige brands og kvaliteter at vælge mellem. Vi har naturligvis nogle brands og systemer, som vi foretrækker og gerne fortæller dig eller jer nærmere om i forbindelse med monteringen af nye dørtelefonanlæg.

Du behøver naturligvis ikke vælge de systemer, som vi foretrækker. Har du selv kig på nogle dørtelefoner eller er blevet anbefalet nogle, lytter vi naturligvis gerne til dette. Vi monterer og installerer udelukkende de dørtelefoner, som du ønsker og er tilfreds med.

Den bedste porttelefon er derfor den, som du finder som rette match i forhold til funktion og design.

Hvad koster det at få monteret dørtelefon?

Hvad det koster at få os til at rykke ud for at montere din porttelefon, kommer naturligvis an på, om du ønsker at finde en dørtelefon gennem os og vores leverandører, eller om du udelukkende ønsker os til at montere den eller de dørtelefoner, du har fundet frem til på egen hånd.

Vores priser starter fra 485 kroner i timen. Har du svært ved at forholde dig til denne pris, er du også mere end velkommen til at ringe eller skrive til os for at aftale en fast pris. Så finder vi gerne ud af en løsning, så du kan være tryg ved at få besøg af os. Vi ønsker ikke, at du skal gå og være nervøs over prisen, når vi kommer for at gøre dig eller beboerne mere trygge i deres hjem.

Kontakt os derfor gerne meget gerne med så mange oplysninger som muligt. Er det nødvendigt, kommer vi også gerne ud til en gratis besigtigelse, så vi kan få det fulde overblik over opgaven og den endelige pris.

Vi ser frem til at gøre dig eller beboerne i ejendommene mere trygge.

jacobsen byg logo

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydvestvej 88
Glostrup

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.