El-Renovering

Salg, service & reparation

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 485/time

15:00 - 24:00

kr. 585/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 685/time

15:00 - 24:00

kr. 785/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Kompetent el-renovering for private og erhverv

Skal du renovere din bolig? Eller måske et lokale i virksomheden? Og er det tid til at få skiftet elinstallationerne? Ved en renovering af især ældre lejligheder, huse eller kontor- og industribygninger kan det være en nødvendighed at få skiftet og renoveret nogle eller dele af elinstallationerne. Her er det meget vigtigt at alliere sig med kompetente håndværkere, så installationerne bliver lovlige og ikke er farlige.

Det behøver heller ikke nødvendigvis være i forbindelse med en renovering af hjemmet eller et lokale, at der skal ske en el-renovering. For har du fundet ud af, at de nuværende elinstallationer er ulovlige eller bare er så gamle, at det ikke længere kan vente, er en el-renovering naturligvis også relevant.

Hos Jacobsen Byg råder vi over dygtige elektrikere med mange års erfaring i branchen. Vi kan derfor hjælpe dig og sørge for, at processen bliver så problemfri som overhovedet muligt – og at elinstallationerne naturligvis er lovlige og sikre.

Hvornår er det nødvendigt med hjælp til fejlfinding?

Gennem tiden har vores elektrikere erfaret, at der kan være mange årsager til, hvornår det er nødvendigt med en fejlfinding af elinstallationerne.

Vi anbefaler, at du kontakter os, når du oplever at:
• HIFi-relæet slår fra
• En eller flere sikringer springer (særligt hvis det ofte sker)
• Du har mistanke om en overbelastet elinstallation
• Strømmen ikke virker alle steder

Så snart du enten ved eller har mistanke om, at noget er galt med strømmen, er det vigtigt at få professionel hjælp, da det kan give anledning til farlige situationer. Er stikkontakter eller ledninger meget varme, eller virker hele sikringsgrupper ikke, er det nødvendigt at reagere for at undgå brand eller kortslutninger.

Få hjælp til el-renovering fra en autoriseret el-installatør

Når du går i gang med en ombygning eller en renovering, er der som regel noget el-arbejde, der skal ordnes. Du må som udgangspunkt gerne selv tage dig af små elinstallationer, hvis du ved, hvad du har med at gøre. Dog er det langt det sikreste altid at alliere sig med en autoriseret el-installatør, da du dermed er sikker på, at det bliver gjort korrekt.

Hvor omfattende arbejdet bliver, kan være svært at sige på forhånd, da der altid er risiko for, at der dukker noget uventet op. Dog kan du gøre meget selv ved at kigge på plantegninger, hvis du allerede nu ved, hvilke installationer du gerne vil have lavet om, eller hvor mange nye, der skal tilføjes.

Inden vi går i gang med arbejdet, giver vi altid en pris på, hvad det kommer til at koste. Prisen bliver beregnet ud fra, hvor omfattende opgaven bliver. Dukker der noget uventet op under renoveringen, sørger vi naturligvis for at tage en snak med dig først, inden vi går i gang med at udskifte yderligere elinstallationer.

Vi kan hjælpe med hele renoveringen

Hos Jacobsen Byg stiller vi ikke kun en autoriseret el-installatør til rådighed. Vi hjælper dig også gerne med murerarbejde, VVS-arbejde eller sågar tømrerarbejde, hvis du i forbindelse med en renovering af hjemmet eller kontorbygningen skal have lagt nyt gulv, nye rør eller renoveret en mur. Vi har mange kompetencer, hvilket giver dig en unik mulighed for at samle alle opgaver hos ét firma.

jacobsen byg logo

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

jacobsen byg logo

Hvad koster en el-renovering?

Der er ikke noget, vi hellere vil end at give dig en pris her og nu på, hvad det koster at renovere dit el. Men da el renovering dækker over mange typer af opgaver – små som omstændige – kan vi ikke komme med en pris, før vi kender til de nærmere omstændigheder.

Når du derfor gerne vil vide, hvad el renovering koster i din bolig, må du meget gerne sende os en mail med uddybende informationer eller naturligvis ringe os op og informere os om det, vi har brug for at vide. Vi sender dig med al sandsynlighed nogle opfølgende spørgsmål, så vi er helt sikre på at have forstået opgaven korrekt og dermed sende dig så nøjagtig en pris som muligt.

Er det en meget omstændig opgave, kommer vi gerne ud til en besigtigelse. Det er en fast og gratis del af vores service, som du er mere end velkommen til at gøre brug af. Her får du også muligheden for at møde os og blive tryg ved beslutningen om, at vi skal udføre opgaven for dig.

El renovering i forbindelse med ulovlige installationer

Har du opdaget en ulovlig el-installation i din bolig? Og skal du nu ud og finde en elektriker, der kan stå for renoveringen af den? Så er du mere end velkommen til at række ud og forklare os nærmere om din situation. Vi ved om nogen, hvor frustrerende det er at finde ud af, at en installation er ulovlig, samt hvor omstændigt det kan være at få rettet op på det.

Vi har udført el renoveringer i forbindelse med ulovlige installationer et væld af gange. Du skal derfor ikke holde dig tilbage, da vi hurtigt kan finde ud af en dato for, hvornår vi for det første skal besigtige opgaven og dernæst udbedre den.

Vi gør det naturligvis ikke uden at give dig en pris for el renoveringen først, så du er helt med på, hvad det kommer til at koste.

Det vigtigste for os er blot, at du ikke går på kompromis med den ulovlige installation og får den udbedret hurtigst muligt. Vi gør derfor vores til for, at du bliver så tryg ved beslutningen som overhovedet muligt ved at vælge os. Du skal gerne føle dig tryg og sikker i dit hjem – og det vil vi gerne være behjælpelige med.

Hvorfor bruge en elektriker til el renovering?

Du skal benytte dig af en elektriker til en el renovering, fordi mange renoveringer ikke må udføres af andre end autoriserede elektrikere som os. Det er vigtigt, at du ikke selv forsøger dig, da det kan gå grueligt galt – og så er det i mange tilfælde også ulovligt. Går det derfor galt med el-installationen, er der ikke hjælp eller dækning at hente hos forsikringen.

Der er mange elektrikere derude til at udføre renoveringer af el. Vi slår os på god service og fuld gennemsigtighed. Det er langt det vigtigste for os. For så ved vi, at du i høj grad kan føle dig tryg. Både under og efter arbejdet er udført.

Skriv eller ring gerne til os ved spørgsmål, et uforpligtende tilbud eller fordi, du har besluttet dig for, at vi er de helt rette til at hjælpe dig med el renoveringen.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydvestvej 88
Glostrup

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.