HPFI & EL Tavle

Salg, service & reparation

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 485/time

15:00 - 24:00

kr. 585/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 685/time

15:00 - 24:00

kr. 785/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Udskiftning og montering af eltavle

Eltavlen er en af de vigtigste komponenter i din elinstallation, da det er herfra forsyningen fra elnettet kommer ind i din installation. Det er også i eltavlen, at dine sikringer og fejlstrømsafbryder er placeret, som beskytter både dig og din elinstallation.

Det er desværre ofte sådan, at el tavler i huse, villaer og lejligheder ikke er tidssvarende. Vi oplever ofte, at de er fra et sted mellem 1950 og 1980. Disse eltavler er ikke tidssvarende og giver dig derfor heller ikke den samme sikkerhed som nye og moderne eltavler gør.

Er det tid til at skifte din eltavle, eller har du lige købt et hus med en gammel eltavle, hjælper vi dig derfor gerne med at afmontere, udskifte og montere den med en ny og tidssvarende model.

Hvorfor skifte den gamle eltavle?

Ved du, hvornår din eltavle er fra? Hvis ikke du gør det, er der en risiko for, at din eltavle er en ulovlig installation. For siden 2008 har det været et lovkrav, at de har indbygget HFI eller HPFI-relæ.

Lovkravet er blevet til for din sikkerheds skyld, da en eltavle med enten HFI eller HPFI-relæ måler strømmen og helt automatisk slår fra, hvis der sker en fejl på strømmen. Dette kan f.eks. være under en kortslutning i en af dine elektriske apparater. En moderne eltavle beskytter dig desuden også mod stød og brand.

jacobsen byg logo

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

jacobsen byg logo

HFI eller HPFI-relæ? Hvad er forskellen?

Selvom det lyder forvirrende, er det meget simpelt. En HPFI-afbryder er nemlig den nyeste form for fejlstrømsafbryder. Den ligner en HFI-afbryder, og fungerer også på helt samme måde. Forskellen ligger i de pulserende strømme, som P’et også står for.

En pulserende strøm opstår blandt andet, når computere eller hvidevarer er tændt. Hvis der sker en fejl i deres pulserende strømme, vil HPFI-relæet afbryde strømmen. Det vil et HFI-relæ ikke gøre.

Vi anbefaler altid som udgangspunkt at installere et HPFI-relæ, da der kommer mere og mere elektronik i de danske hjem. Det er derfor den mest sikre løsning.

Hvordan foregår en udskiftning af eltavle?

Når du henvender dig til os omkring udskiftning og/eller montering af en el tavle, aftaler vi en dag og et tidspunkt, hvor det passer dig bedst, at vi kommer forbi. På dagen afmonterer vi din gamle eltavle helt forsvarligt og sørger samtidig for, at den bliver bortskaffet efter de regler, der er på området.

Når den gamle er afmonteret, monterer vi den nye eltavle og tjekker, om alt er udført korrekt og virker, som det skal. Vi kører først igen, når vi ved, at alt er, som det skal være.

Få os til at skifte den gamle eltavle og opnå større sikkerhed

Ved du, at din el tavle er for gammel, er der ikke noget, vi hellere vil end at hjælpe dig. Du må aldrig selv udskifte eltavlen, da der ved fejlmontering kan ske alvorlige fejl. Som autoriseret elektriker sørger vi for at udskifte den gamle og montere den nye på sikker vis.

Vi sidder klar til at tage en snak med dig – så kontakt os gerne allerede i dag for en løsning.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydmarken 32b
København, Gladsaxe

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.