HPFI & EL Tavle

Salg, service & reparation

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 485/time

15:00 - 24:00

kr. 585/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 685/time

15:00 - 24:00

kr. 785/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Udskiftning og montering af eltavle

Eltavlen er en af de vigtigste komponenter i din elinstallation, da det er herfra forsyningen fra elnettet kommer ind i din installation. Det er også i eltavlen, at dine sikringer og fejlstrømsafbryder er placeret, som beskytter både dig og din elinstallation.

Det er desværre ofte sådan, at el tavler i huse, villaer og lejligheder ikke er tidssvarende. Vi oplever ofte, at de er fra et sted mellem 1950 og 1980. Disse eltavler er ikke tidssvarende og giver dig derfor heller ikke den samme sikkerhed som nye og moderne eltavler gør.

Er det tid til at skifte din eltavle, eller har du lige købt et hus med en gammel eltavle, hjælper vi dig derfor gerne med at afmontere, udskifte og montere den med en ny og tidssvarende model.

Hvorfor skifte den gamle eltavle?

Ved du, hvornår din eltavle er fra? Hvis ikke du gør det, er der en risiko for, at din eltavle er en ulovlig installation. For siden 2008 har det været et lovkrav, at de har indbygget HFI eller HPFI-relæ.

Lovkravet er blevet til for din sikkerheds skyld, da en eltavle med enten HFI eller HPFI-relæ måler strømmen og helt automatisk slår fra, hvis der sker en fejl på strømmen. Dette kan f.eks. være under en kortslutning i en af dine elektriske apparater. En moderne eltavle beskytter dig desuden også mod stød og brand.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

HFI eller HPFI-relæ? Hvad er forskellen?

Selvom det lyder forvirrende, er det meget simpelt. En HPFI-afbryder er nemlig den nyeste form for fejlstrømsafbryder. Den ligner en HFI-afbryder, og fungerer også på helt samme måde. Forskellen ligger i de pulserende strømme, som P’et også står for.

En pulserende strøm opstår blandt andet, når computere eller hvidevarer er tændt. Hvis der sker en fejl i deres pulserende strømme, vil HPFI-relæet afbryde strømmen. Det vil et HFI-relæ ikke gøre.

Vi anbefaler altid som udgangspunkt at installere et HPFI-relæ, da der kommer mere og mere elektronik i de danske hjem. Det er derfor den mest sikre løsning.

Hvordan foregår en udskiftning af eltavle?

Når du henvender dig til os omkring udskiftning og/eller montering af en el tavle, aftaler vi en dag og et tidspunkt, hvor det passer dig bedst, at vi kommer forbi. På dagen afmonterer vi din gamle eltavle helt forsvarligt og sørger samtidig for, at den bliver bortskaffet efter de regler, der er på området.

Når den gamle er afmonteret, monterer vi den nye eltavle og tjekker, om alt er udført korrekt og virker, som det skal. Vi kører først igen, når vi ved, at alt er, som det skal være.

Få os til at skifte den gamle eltavle og opnå større sikkerhed

Ved du, at din el tavle er for gammel, er der ikke noget, vi hellere vil end at hjælpe dig. Du må aldrig selv udskifte eltavlen, da der ved fejlmontering kan ske alvorlige fejl. Som autoriseret elektriker sørger vi for at udskifte den gamle og montere den nye på sikker vis.

Vi sidder klar til at tage en snak med dig – så kontakt os gerne allerede i dag for en løsning.

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Hvad koster det at skifte eltavle?

Det tager ofte en arbejdsdag at skifte en eltavle. Det er dog afhængigt af omfanget. For en standardtavle vil det kunne gøres for omkring 8.000-15.000 kroner. Vi vil dog hellere gerne give dig en specifik pris på, hvad det vil koste at skifte din eltavle.

Kontakt os derfor gerne med så mange detaljer som muligt, så vi kan give et overslag på, hvad det vil koste for os at montere en ny eltavle. Vi kommer også gerne forbi til en besigtigelse, så vi er helt sikre på omfanget og opgaven, inden vi går i gang. Vi vil hellere være helt sikre i vores sag. Besigtigelsen er gratis og en fast del af vores service.

Det tager ikke mange øjeblikke for os og vores elektrikere at danne et overblik over opgaven – så har du tiden til det, kommer vi hurtigt gerne lige forbi. Her kan du også få en snak med os, så du kan være helt tryg, inden vi kommer og udskifter og monterer en ny eltavle.

Hvordan skifter man eltavle?

Udskiftning og montering af en eltavle er arbejde, der er forbeholdt en autoriseret elinstallatør. Arbejdet er nemlig ikke ufarligt og er ulovligt at udføre som privatperson. Du har nemlig ikke adgang til mastesikringerne, som skal slukkes, når eltavlen skal udskiftes. Derudover er det arbejde med stærkstrøm, hvilket på ingen måder er lovligt at arbejde med som privatperson.

Vil du derfor meget gerne have skiftet din eltavle til en ny model, skal du tage kontakt til os. Så hjælper vi dig med at montere en ny på både effektiv og sikker vis.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Kan man flytte sin eltavle?

Skal du i gang med en renovering af din bolig? Eller måske en ombygning? Og kunne du derfor godt tænke dig at få flyttet eltavlen? Når du flytter din eltavle, bliver det betragtet som en ny elinstallation. Derfor skal den overholde alle love og regler for en ny tavle. Du må derfor ikke genbruge din eltavle, hvis ikke den lever op til de regler og love, der er. Det er især værd at være opmærksom på, hvis huset er af ældre dato og elinstallationerne derfor også er det.

En flytning af en eltavle er heller ikke bare lige noget, du kan selv kan gøre. Der skal en autoriseret elektriker til, da det kategoriseres som arbejde med stærkstrøm. Det er ulovligt selv at gøre det.

Kontakt os gerne for at høre nærmere om mulighederne eller for en aftale om en besigtigelse. Vi kommer gerne ud og ser på din eltavle, så du kan få opklaret, om du må genbruge den eller ej.

Montering af eltavle på hele Sjælland

Vi holder til i København, men tilbyder vores service over hele Sjælland. Uanset om du derfor holder til i midt i København, eller om du bor en god times kørsel eller mere væk fra hovedstaden, kommer vi gerne forbi til montering af eltavle. Vores dygtige team er spredt over hele Sjælland og kører også gerne langt for at hjælpe dig og vores andre kunder.

Ring eller skriv derfor gerne til os, så vi kan få styr på din eltavle og elinstallationer hurtigst muligt.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydvestvej 88
Glostrup

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.