Epoxy gulv

Eksperter i Epoxy gulv

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 485/time

15:00 - 24:00

kr. 585/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 685/time

15:00 - 24:00

kr. 785/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi er erfarne i gulvlægning

Er dit gulv blevet træt og gammelt at se på? I sådan et tilfælde er der to muligheder for at forny gulvet. Den ene mulighed er at afslibe gulvet, hvis ikke det er blevet slebet mange gange før. En anden mulighed er at få lagt et helt nyt gulv, hvilket er nødvendigt i nogle tilfælde.

Hvis ikke du er sikker på, hvilken løsning der er den bedste, kommer vores gulvmænd gerne og kigger på det. De vil inden for få minutter kunne se, om det er nok med en gulvafslibning, eller om du er nødt til at skifte hele gulvet. Afhængigt af hvilken løsning de vurderer til at være den bedste, giver de dig rådgivning om gulvtyper eller behandlingsmodeller.

Du er naturligvis inddraget i hele forløbet, så du får det resultat, du gerne vil have. Jacobsen Byg er et erfarent og kompetent gulvfirma, hvor vores kunders tilfredshed og kvalitet er det vigtigste. Vi går derfor ikke fra opgaven, før du er tilfreds.

Inden for gulvlægning har vi erfaring inden for alle gulvtyper:
• Trægulve
• Klikgulve
• Lamelgulve
• Massivt gulv
• Plankegulv

Inden vi går i gang med dine gulve, laver vi en komplet rapport over arbejdsprocessen med en nøje beskrivelse af tid, økonomiske forhold og eftersyn.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Vi hjælper med at lægge epoxy gulv

Kunne du godt tænke dig et både rengøringsvenligt og slidstærkt malet gulv? Så skal du have os til at male det med epoxy. Det er både nemt at holde og har en lang holdbarhedstid.

Epoxygulvet er kendt for sit dybe look og er derfor gået hen og blevet et ret populært gulv at have hos både private og erhverv. Hvis du er blevet inspireret, kan vi hjælpe dig med at male det korrekt, så du får det udseende på gulvet, du går og drømmer om. Det findes i flere forskellige farver og varianter – uanset hvad dine ønsker er, kan vi hjælpe dig med at opfylde dem!

Du kan blandt andet have epoxy harpiks følgende steder:
• Kældre og værksteder
• Kontorer og udstillingslokaler
Toiletter og køkkener
• Industri
• Entreen og stuen

Hvorfor få fagfolk til at lave epoxy gulv?

Du kan sagtens selv lave et epoxy harpiks, hvis du har erfaring eller viden inden for det. Men hvis ikke du normalt selv udfører gør det selv-arbejde eller projekter, er det godt givet ud at bruge et professionelt og erfarent firma som os. Det er det, da erfaring og viden om gulvet og måden at male det på, giver det bedste resultat.

Den viden og erfaring har vi. Vi kan derfor garantere, at gulvet bliver lige, som du gerne vil have det. Vi har desuden indgående kendskab til kvaliteter, farvekombinationer og varianter, hvilket sikrer, at du får det bedst mulige resultat. Du skal kigge på gulvet hver dag i mange år fremover. Derfor er det også vigtigt, at det bliver udført ordentligt.

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Hvad er et epoxy gulv?

Gulve med et industrielt og råt look er blevet moderne i dansk boligindretning. Særligt gulve i epoxy er de helt store vindere, når det kommer til populære gulve. Det var ellers tidligere forbeholdt fabrikker – netop på grund af holdbarheden og det slidstærke aspekt.

Nu er det dog med til at give kant til boligen. Helt kort og simpelt fortalt er epoxy blot et stærkt bindemiddel. Det er et element, der blandes sammen med andre elementer for at skabe en slidstærk overflade. Netop det og den hurtige hærdningstid har også spillet meget ind på populariteten.

Et epoxy gul har en let fjedrende overflade og føles blødt at gå på. På grund af dets udseende og slidstærke overflade er det også et gulv, der kan bruges i stort set alle rum. Derudover har det en rigtig lang levetid og er let at vedligeholde.

Når vi kommer ud for at lave epoxy harpiks i boliger i København og andre steder på Sjælland, benytter vi som oftest epoxymaling eller epoxybelægning.

Er du nysgerrig på at vide mere om, hvorvidt et epoxyharpiks er noget for dig? Så kontakt os gerne for en snak.

Hvad koster et epoxy gulv?

Vi tager som udgangspunkt 485-585 kroner i timen for at lægge et epoxy gulv. Hvor mange timer vi skal bruge, afhænger af størrelsen på gulvet, og hvor meget der er gjort klar, inden vi kommer. Ønsker du hellere at få en fast pris på et epoxygulv, så du ved, hvad du har med at gøre, er du mere end velkommen til at kontakte os.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Er epoxy farligt?

Vi modtager af og til henvendelser om, hvorvidt epoxy er farligt. Her må vi svare til dels ja og til dels nej. For det indeholder ikke længere de farlige tilsætningsstoffer, som det gjorde tidligere. Dog kan epoxy give et stort ubehag eller allergiske reaktioner ved hudkontakt eller inhalering. Netop af denne grund bør et epoxyharpiks som udgangspunkt altid lægges af en fagmand.

Når først gulvet er hærdet, er der ikke noget at være bekymret for. Det er under processen, at det er vigtigt med faglig ekspertise og masser af opmærksomhed. Når vi lægger et epoxy gulv, gør vi det også med masser af beskyttelse.

Hvilke fordele er der ved et epoxy gulv?

Et epoxy gulv er noget helt andet end et trægulv. Det har ikke samme varme følelse, ligesom det heller ikke er et organisk materiale, der opfører sig forskelligt alt efter temperatur og luftfugtighed. Så hvorfor vælge et epoxy gulv?

Jo, det bør du, hvis du gerne vil prøve at have et gulv med et helt anderledes udseende og look. Et gulv, som er meget mere råt og giver dig mulighed for at få lidt mere kant til indretningen.

Du får samtidig også et gulv, som holder til rigtig meget, og som også holder rigtig længe. Du får derfor meget kvalitet for pengene i forhold til andre typer af gulve – og så skal du ikke tænke på at slibe det i tide og utide ligesom et trægulv.

Vi giver dig meget gerne flere gode grunde til at lægge et epoxyharpiks. Det kræver blot, at du sender os en mail eller ringer direkte til os. Så rådgiver vi gerne og sætter dig dybere ind i, hvad du kan forvente dig af et epoxy gulv.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydvestvej 88
Glostrup

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.