Fejlfinding

Vi tjekker alt EL for fejl & forbedring

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 485/time

15:00 - 24:00

kr. 585/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 685/time

15:00 - 24:00

kr. 785/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi er specialister i fejlfinding af elinstallationer

Hos Jacobsen Byg tilbyder vi hurtig og professionel fejlfinding på elinstallationer. Når der sker en fejl i elinstallationerne, sker det ofte på grund af overbelastning eller nedslidte installationer. Det kan dog også nogle gange skyldes ulovlige installationer.

Skulle det ske, at det er sidstnævnte, der er skyld i fejlen, kan det have ret store konsekvenser. Er du derfor bekymret for, om der er noget galt med elinstallationerne, eller om de er lovlige, er det altid en god ide at kontakte os, så vi kan finde ud af, hvad der er galt.

Hvornår er det nødvendigt med hjælp til fejlfinding?

Gennem tiden har vores elektrikere erfaret, at der kan være mange årsager til, hvornår det er nødvendigt med en fejlfinding af elinstallationerne.

Vi anbefaler, at du kontakter os, når du oplever at:
• HIFi-relæet slår fra
• En eller flere sikringer springer (særligt hvis det ofte sker)
• Du har mistanke om en overbelastet elinstallation
• Strømmen ikke virker alle steder

Så snart du enten ved eller har mistanke om, at noget er galt med strømmen, er det vigtigt at få professionel hjælp, da det kan give anledning til farlige situationer. Er stikkontakter eller ledninger meget varme, eller virker hele sikringsgrupper ikke, er det nødvendigt at reagere for at undgå brand eller kortslutninger.

Vi er effektive til fejlfinding

Er der en sikring, der går, eller virker elinstallationen ikke, som den skal, rykker vi ud hurtigst muligt efter, at du har kontaktet os. Vi har avanceret måleudstyr til rådighed, som gør i stand til hurtigt og effektivt at finde frem til, hvad der er skyld i fejlen.

Vi sørger også gerne for fornyelse af din eksisterende installation eller en renovering, hvis det er nødvendigt. Kræver det hjælp fra en murer efterfølgende, eller vil du gerne have tjekket op på installationerne i forbindelse med en renovering, har vi mandskab til mange forskellige håndværksmæssige opgaver inden for murer-, VVS– og tømrerfaget.

Kontakt os gerne i dag, uanset hvor omfattende dit projekt eller udfordringer er.

jacobsen byg logo

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

jacobsen byg logo

Hvorfor er fejlfinding på elinstallationer vigtige?

Når der opstår fejl på elinstallationer, kan det få meget alvorlige konsekvenser. Dette kan være brand eller seriøse personskader. Det er derfor vigtigt ikke at ignorere fejl, når de opstår. Det bedste du kan gøre, er at få foretaget en fejlfinding på elinstallationer, så du undgår, at fejlene sker igen og at eventuelle skader ikke opstår.

Der kan være rigtig mange forskellige årsager til, at der opstår fejl i elinstallationer. Disse kan opstå forskellige steder i systemet. Dog vil der være forskellige symptomer og tegn, som er en god ide at få reageret på.

Er du lidt i tvivl om, hvorvidt der er noget galt med dine elinstallationer? Så ring eller skriv gerne en mail til os. Så kan vi ud fra det, du fortæller, vurdere hvad der er tale om. Ønsker du vores hjælp til fejlfinding efterfølgende, rykker vi ud med det samme.

Fejlfinding på elinstallationer dag som aften

Er du lige kommet hjem fra en god aften ude og finder ud af, at der er noget helt galt med elinstallationen? Eller har du her til morgen fundet ud af, at der er noget, der ikke helt er, som det skal være? Udfordringer kommer som regel ubelejligt og på skæve tidspunkter. Det er dog ikke noget, du skal stå med hovedet i postkassen over, da vores team er til rådighed fra klokken 07.00 – 24.00. Vi er derfor tilgængelige stort set hele døgnet og kan rykke ud, præcis når du har brug for det.

Ingen skal vente længe på at kunne benytte strøm og el – det er i hvert fald, hvad vi stræber efter. Kontakt os derfor gerne, uanset hvornår på døgnet, du oplever udfordringer med dine elinstallationer.

Vi rykker ud til private såvel som til erhverv. Vores elektrikere har en del kompetencer og erfaring i rygsækken og kan derfor hjælpe, uanset hvad der er af symptomer eller ej. Jo før, du ringer til os, jo bedre, så du igen kan benytte el uden afbrydelser.

Fejlfinding på elinstallationer i København og resten af Sjælland

Bor du i Indre København? På Nordsjælland? Eller måske nede sydpå? Uanset bopæl behøver du ikke holde dig tilbage, hvis du oplever fejl på elinstallationerne. Vi rykker nemlig ud i hele København samt på den resterende del af Sjælland. VI har et stort team bestående af autoriserede elektrikere, der står klar til at hjælpe dig med det samme.

Du skal helst ikke vente for længe på at få udbedret fejlene – vi ønsker i hvert fald ikke, at det er os, der er den bagvedliggende årsag til, at du må vente på at få det udbedret. Kontakt os derfor gerne allerede i dag, så vi kan finde frem til et tidspunkt for, hvornår vi skal komme ud og foretage en fejlfinding og eventuel reparation på dine elinstallationer.

Kontakt os i dag for fejlfinding på elinstallationer

Fejlfinding på elinstallationer dækker meget bredt. Det kan skyldes alt, der er i kontakt med dine elinstallationer, hvorfor det kan være svært selv at få indblik i, hvad der er galt. De mest gængse fejl er, at en sikring i eltavlen slår fra, at der er en løs forbindelse, at der er delvis manglende strøm eller at der er fejl i HPFI/HFI-relæet.

Der findes guides til, hvordan de mest gængse fejl kan løses af dig selv. Men vil du helst ikke pille for meget ved el, eller er du bare mest tryg ved at få professionelle øjne på det, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det er bedre, at du er tryg ved situationen, end at du forsøger dig med noget, som du i bund og grund ikke føler dig komfortabel omkring.

El og elinstallationer skal behandles med stor forsigtighed. Så kontakt os gerne i dag for at få fundet frem til den eller de fejl, der er i dine elinstallationer. Så får vi det fikset, før du ved af det.

jacobsen byg logo

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydvestvej 88
Glostrup

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.