ClickCease
COVID-19:  Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger - Vi bærer masker og handsker.
logo
Pris i hverdage
07:00 - 15:00
kr. 485/time
Inkl. miljøafgift
Prisgaranti
15:00 - 24:00
kr. 585/time
Gratis rådgivning
Eksklusiv moms
Pris i weekender
07:00 - 15:00
kr. 685/time
Inkl. miljøafgift
Prisgaranti
15:00 - 24:00
kr. 785/time
Gratis rådgivning
Eksklusiv moms
Aftalt fast pris
Ønsker du en fast pris, så kontakt os
for et uforpligtende tilbud.
Gratis rådgivning
Gratis besigtigelse
Perfekt græsslåning
Er du træt af at slå græsset? Eller har du bare ikke tiden til det? Der er ingen grund til at få sure miner over noget så skønt som en duftende græsplæne. Har du derfor brug for hjælp til at få den slået af den ene eller anden årsag, kan vi hos Jacobsen Byg hjælpe dig.

Vi hjælper både private, der er gået sur i den faste pligt med at slå græsset, ligesom vi også hjælper virksomheder, der har store, grønne arealer, som de gerne vil have passet og plejet. Vi tilbyder derfor vores service for alle og enhver, der gerne vil have hjælp til at slå græsset.
Hvor ofte skal græsset slås?
Når du benytter os til græsslåning, anbefaler vi, at du får græsset slået én gang om ugen. Særligt i sommerperioden vokser græsplænen meget, og da vi klipper således, at det afklippede græs lægges i græsplænen igen, vil det gøde plænen og få den til at vokse yderligere.

Det er vigtigt at klippe græsset hyppigt under vækstperioden, da der ellers vil ophobe sig organisk materiale, som gør det svært for græsplænen at trække vejret. For at få den bedste græsplæne, giver det derfor god mening at få den klippet på ugentlig basis. Ønsker du, at vi klipper den mere sjældent, lytter vi naturligvis også til det.
Hvad skal ordnes inden en græsslåning?
For at få det bedste resultat, er det bedst, at du fjerner haveslanger, potter og hvad der ellers ligger eller står på græsplænen, inden vi kommer. Er græsplænen ikke tilgængelig alle steder, kan nogle af dine ting komme til skade. Vi kan desværre ikke bruge tid på at flytte rundt på en masse ting, da vi har mange kunder at servicere.

Vil du gerne have vores hjælp og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig med vores græsslåmaskine, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder desuden også tømrer-, elektriker- og ejendomsservice, hvis du har brug for hjælp til flere opgaver.
Prisgaranti

Alle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

Erfarne

Alle vores håndværkere er danske og faglærte med mere end 10 års erfaring.

Transparent

Vores priser er faste og uden skjulte eller pålagte gebyrer.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Vores adresse

Sydmarken 32b

København, Gladsaxe

Telefon
52 64 80 50
Email
info@jacobsen-byg.dk

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.
Freja S.
Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.
Mona K.
Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Ring til os

Skriv til os