Gulvafslibning

Inklusiv prisgaranti

Gulvafslibning

Fra 165 kr kvm

Eksklusiv moms

Gulvafslibning & 3 Lak

Fra 225 kr kvm

Eksklusiv moms

Gulvafslibning med Olie

Fra 245 kr kvm

Eksklusiv moms

Gulvafslibning af gulve i København og på Sjælland

Er dit trægulvet blevet slidt at se på, eller er lakken blevet ridset? Når man har et trægulv, er det ikke til at undgå, at tiden sætter sine spor. Det skal derfor gerne have en kærlig hånd en gang imellem i form af en gulvafslibning og en god efterbehandling. Alt dette er noget vores dygtige medarbejdere kan udføre med et flot stykke arbejde som resultat.

Når du indgår i et samarbejde med os, er du garanteret en god service, gratis rådgivning og veludført håndværk, som altid tager udgangspunkt i de ønsker og behov, du har. Jacobsen byg har både det professionelle udstyr og erfaringen, der skal til for at levere et rigtig flot resultat, som du bliver glad for nu og de næste mange år.

Hvad indebærer en gulvafslibning?

Når vi kommer og foretager en gulvslibning for dig, fjerner vi cirka en millimeter træ i tykkelsen. Det plejer at være rigeligt til, at overfladiske ridser og misfarvninger forsvinder. Når hele gulvet er afslebet og efterfølgende gjort rent for støv, giver vi det en polering, så gulvet er mindre modtageligt over for væsker og lignende.

Kan en gulvafslibning betale sig?

Dette er et spørgsmål, vi ofte møder, når kunder henvender sig til os om gulvarbejde. Og ja, det kan det i hvert fald. Selvom du har gamle trægulve, og de ligner noget, der godt kunne trænge til at blive skiftet ud, er der ingen grund til det.

I mange tilfælde er det nemlig muligt at slibe gulvene og på denne måde give dem et helt nyt liv. Selvom vi gerne ville, er det selvfølgelig ikke alle gulve, vi kan tilbyde en gulvslibning. Alle gulve egner sig nemlig ikke til det, ligesom der kan være blevet slebet så meget ned, at det ikke er muligt at slibe yderligere.

Men, det er alt sammen noget, vi finder ud af i fællesskab. Vi har helt gratis rådgivning, så kontakt os endeligt ved bare den mindste tvivl.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Tag en snak med os om dit gulv

Der er kun fordele ved at samarbejde med os. For udover et godt stykke håndværk kommer vi gerne ud og tager en gratis snak med dig om gulvslibning og behandling af dit gulv. Det koster heller ikke noget, hvis ikke du bestiller gulvafslibning eller andre services relateret til gulvarbejde hos os.

Det er noget, vi tilbyder til alle vores kunder, da det giver os mulighed for at give den mest præcise pris og for at være sikre på, at gulvslibning er den rette løsning for netop dit gulv. Vi udfører også gulvlægning, hvis det viser sig, at dit gulv trænger til en udskiftning.

Kontakt os gerne i dag for gratis rådgivning eller et uforpligtende tilbud. Vi og vores håndværkere står altid klar til at hjælpe dig – også hvis du har brug for flere af vores kompetencer inden for tømrer-, elektriker– eller måske malerfaget.

Vi sidder klar til en snak og glæder os til at høre fra dig.

Hvorfor bruge os til gulvafslibning i stedet for at gøre det selv?

Afslibning og afhøvling af gulve er en opgave, som du i princippet sagtens selv vil kunne tage dig af. Er du dog i tvivl om dine egne evner som gulvsliber, eller tør du ikke selv kaste dig ud i det af frygt for resultatet, bør du lade et professionelt gulvfirma som os tage sig af det.

Dit gulv er en stor del af boligens udseende. Derfor vil det også være meget ærgerligt, hvis du ikke får slebet gulvet pænt, eller det bliver skævt som følge af manglende erfaring. Den bekymring bliver du fri for ved at overlade opgaven med slibning af gulv til os. Vi er effektive, har de rette redskaber og ved lige nøjagtigt, hvordan vi skal svinge maskinen korrekt for at give dig så pænt og flot et gulv efterfølgende.

Takket være vores ekspertise kan du også gøre brug af vores viden omkring efterbehandling af gulvet, så det også forbliver pænt efterfølgende. Vi udfører naturligvis også gerne efterbehandling efter slibning af gulvet, hvis du ønsker det.

Lad os sammen tage en snak omkring dit gulv og en slibning af det – så finder vi ud af, hvordan vi bedst får dit gulv og din bolig til at shine igen.

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

flooring

Hvilke trægulve kan slibes?

Langt de fleste typer af trægulve tåler gulvslibning. Det vigtigste er, at du sikrer dig, at gulvet ikke tidligere har været slebet mange gange – for så kan laget være for tyndt til, at det tåler endnu en slibning.

Vi dykker dog gerne kort ned i de forskellige typer af gulve, så du kan få et overblik med det samme. Ellers er du også velkommen til at kontakte os på mail eller telefon for en afklaring.

Massive gulve

Massive gulve tåler gulvafslibning. Det afhænger dog af kvaliteten på gulvet, hvor mange slibninger det tåler. Massive gulve i form af brædder eller parket er samlet med det, der hedder not og fer. Her er det vigtigt at være opmærksom på, at gulvet ikke slibes så langt ned, at selve samlingen bliver svækket.

Er du i tvivl om, hvor mange millimeter der er ned til samlingen, kommer vi gerne ud til en besigtigelse for at finde ud af, om der skal en gulvslibning eller et helt nyt gulv til.

Lamelgulv

Lamelgulve kan som udgangspunkt godt tåle gulvafslibning. Det er et gulv, der er bygget op af flere lag. Det er som regel med et slidlag øverst, en spånplade i midten og en billigere træsort på undersiden. Det kan dog også være bygget op af krydsfinér.

Om dit lamelgulv kan slibes afhænger af, hvordan slidlagets tykkelse er. De bedste kvaliteter har op til cirka 6 mm. tykkelse, mens de billigste kun har et slidlag på cirka 2 mm. – og disse kan ikke tåle en afslibning. I tilfælde af et tyndt slidlag er det bedre at få os til at lægge et nyt gulv.

Laminatgulv

Har du et laminatgulv? Så må vi desværre fortælle dig, at gulvet ikke kan slibes. Slidlaget består nemlig i det tilfælde af et tyndt lag plastlaminat og altså ikke træ. Så selvom det ligner træ, er det desværre ikke den ægte vare. Vil du gerne have et trægulv, kommer vi gerne og lægger et for dig – også gerne et, som tåler slibning på et senere tidspunkt.

jacobsen byg logo

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydvestvej 88
Glostrup

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.