Gulvlægning

Inklusiv prisgaranti

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 485/time

15:00 - 24:00

kr. 585/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 685/time

15:00 - 24:00

kr. 785/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi er erfarne i gulvlægning

Er dit gulv blevet træt og gammelt at se på? I sådan et tilfælde er der to muligheder for at forny gulvet. Den ene mulighed er at afslibe gulvet, hvis ikke det er blevet slebet mange gange før. En anden mulighed er at få lagt et helt nyt gulv, hvilket er nødvendigt i nogle tilfælde.

Hvis ikke du er sikker på, hvilken løsning der er den bedste, kommer vores gulvmænd gerne og kigger på det. De vil inden for få minutter kunne se, om det er nok med en gulvafslibning, eller om du er nødt til at skifte hele gulvet. Afhængigt af hvilken løsning de vurderer til at være den bedste, giver de dig rådgivning om gulvtyper eller behandlingsmodeller.

Du er naturligvis inddraget i hele forløbet, så du får det resultat, du gerne vil have. Vi er et erfarent og kompetent gulvfirma, hvor vores kunders tilfredshed og kvalitet er det vigtigste. Vi går derfor ikke fra opgaven, før du er tilfreds.

Inden for gulvlægning har vi erfaring inden for alle gulvtyper:
• Trægulve
• Klikgulve
• Lamelgulve
• Massivt gulv
• Plankegulv

Inden vi går i gang med dine gulve, laver vi en komplet rapport over arbejdsprocessen med en nøje beskrivelse af tid, økonomiske forhold og eftersyn.

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Hvorfor vælge os til at lægge nyt gulv?

Når du vælger os til gulvlægning, får du først og fremmest et gulvfirma, hvor fagligheden og servicen er i top. Vi går meget højt op i, at processen skal være tryg for vores kunder, hvilket vi opnår gennem en service, hvor du føler dig lyttet til og forstået.

Derudover er vi et godt og sikkert valg, da vi både tilbyder prisgaranti og forsikring som en del af prisen. Det er din sikkerhed for, at der ikke kommer nogen ubehagelige overraskelser undervejs. Du kan stole på os, og vi dukker altid op ved indgåede aftaler.

Så hvis du gerne vil have besøg af gulvmænd, der møder op med et smil og åbne arme, er vi det rette valg for dig.

Hvad koster det at lægge nyt gulv?

Det er meget svært at komme med en pris på, hvad det vil koste at lægge et nyt gulv i din bolig.

For at komme med et estimat, er vi nødt til at vide følgende:
• Hvilken gulvtype vil du have lagt?
• Hvilke materialer skal gulvet bestå af?
• Hvor mange kvadratmeter skal der lægges?
• Hvor på Sjælland skal opgaven udføres?

Med disse informationer vil vi meget nemmere kunne beregne en skræddersyet og skarp pris til dig, som du kan overveje, om du vil gå videre med. Du er velkommen til både at ringe til os omkring det eller oplyse os om det via mail, hvis du foretrækker det.

Så beregner vi hurtigst muligt en pris på gulvlægning til dig, så du kan få lagt et nyt og pænt gulv i din bolig inden for den nærmeste fremtid.

Vi og vores dygtige medarbejdere sidder klar til at besvare dig telefonisk og per mail.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydmarken 32b
København, Gladsaxe

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.