Gulvlægning

Inklusiv prisgaranti

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 485/time

15:00 - 24:00

kr. 585/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 685/time

15:00 - 24:00

kr. 785/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi er erfarne i gulvlaegning

Er dit gulv blevet træt og gammelt at se på? I sådan et tilfælde er der to muligheder for at forny gulvet. Den ene mulighed er at afslibe gulvet, hvis ikke det er blevet slebet mange gange før. En anden mulighed er at få lagt et helt nyt gulv, hvilket er nødvendigt i nogle tilfælde.

Hvis ikke du er sikker på, hvilken løsning der er den bedste, kommer vores gulvmænd gerne og kigger på det. De vil inden for få minutter kunne se, om det er nok med en gulvafslibning, eller om du er nødt til at skifte hele gulvet. Afhængigt af hvilken løsning de vurderer til at være den bedste, giver de dig rådgivning om gulvtyper eller behandlingsmodeller.

Du er naturligvis inddraget i hele forløbet, så du får det resultat, du gerne vil have. Vi er et erfarent og kompetent gulv firma, hvor vores kunders tilfredshed og kvalitet er det vigtigste. Vi går derfor ikke fra opgaven, før du er tilfreds.

Inden for gulvlægning har vi erfaring inden for alle gulvtyper:
• Trægulve
• Klikgulve
• Lamelgulve
• Massivt gulv
• Plankegulv

Inden vi går i gang med dine gulve, laver vi en komplet rapport over arbejdsprocessen med en nøje beskrivelse af tid, økonomiske forhold og eftersyn.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Hvordan plejer man bedst et nyt gulv? Sådan får du mest ud af dit nye gulv

Et nyt gulv er skønt. Det giver et helt nyt udtryk til boligen. Men foruden det rette valg af materialer og ikke mindst kvalitet, er det også meget vigtigt, at du går til gulvet med den rette pleje.

Når vi kommer ud og udfører gulvarbejde, lægger vi ikke kun dit gulv pænt. Vi giver dig også gerne instrukser i, hvordan du bedst vedligeholder dit gulv, så det opnår den længste mulige holdbarhed og ikke mindst smukkeste overflade – for så får du størst og bedst muligt glæde af det.

Vi anbefaler altid som udgangspunkt at gøre gulvet løbende rent med sæbebehandling, der er specifikt lavet til det rette gulv. Hvordan netop dit gulv skal behandles, fortæller vi dig nærmere om, når vi har lagt det.

Skal vi føre dine drømme om gulvlægning ud i livet?

Drømmer du om at få et sildebensparket i stuen? At skifte det billige gulv ud med et massivt gulv? Uanset hvad du drømmer om i forbindelse med gulvlaegning, kommer vi gerne og hjælper dig. Vi kommer endda gerne ud til en gratis besigtigelse eller afholder et møde med dig, så du kan blive helt skarp på, hvad du godt kunne tænke dig af det nye gulv.

Vi har mange års erfaring med gulvarbejde og kan derfor nemt og enkelt vejlede dig til det rette valg af gulv – også ud fra den øvrige æstetik i din bolig.

Lyder det som noget for dig? Og er du klar på at komme i gang med gulvarbejde? Så ring eller skriv gerne til os, så du kan få ført dine gulvdrømme ud i livet.

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

gulvlægning

Gulvlægning – hvilket trægulv skal du vælge?

Skal der lægges nyt gulv i køkkenet? Vil du gerne have gulvvarme? Er der børn? Har du hund? Der er mange spørgsmål, der gerne skal besvares i forbindelse med gulvlægning. For alle disse spørgsmål er relevante for hvilket trægulv du bør vælge til rummet.

Vi kan ikke lige nu og her give dig svar på, hvilket trægulv du bør vælge. Men, vi kommer gerne ud til en gratis besigtigelse, så vi kan rådgive dig ud fra omgivelserne, dit budget og ikke mindst, hvad rummet skal bruges til. Det tager ikke mange øjeblikke og er udelukkende til for, at du får valgt et gulv, der passer i stil med boligen og dine boligdrømme.

Det vigtigste for os er, at du får valgt et gulv, som lever op til dine forventninger og drømme. Du kommer derfor ikke til at høre for, om du vælger hverken det ene eller det andet – du kan blot bruge vores rådgivning og ekspertise til at træffe et valg, der er det rette for dig.

Gulvlægning i høj kvalitet

Dit gulv skal ikke kun være æstetisk flot. Det skal også være brugbart og rent faktisk kunne holde til små og store strømpefødder, hundepoter og meget andet, som til hverdag er en del af husstanden. Af den grund er det ikke kun vigtigt for os at lægge det gulv, som du godt kunne tænke dig. Vi er også interesserede i at lægge et gulv, som rent faktisk holder til at blive brugt – et gulv i høj kvalitet. 

Når du derfor kontakter os vedrørende gulvarbejde og ikke nødvendigvis har besluttet dig for typen af gulv eller for materialerne, rådgiver vi dig gerne. For der er enormt stor forskel på kvaliteten af gulve – og det kan hurtigst ses, når først de er blevet lagt.

Vi anbefaler altid at vælge et gulv i så høj kvalitet som muligt, når man kaster sig ud i gulvlægning. For gulvet er en stor del af boligens samlede udtryk og er dermed med til at skabe liv i dit hjem – det har derfor en langt større betydning, end hvad du tror. Både æstetisk og ikke mindst praktisk. Det skal være roligt for øjet at træde ind i hjemmet, såvel som det skal være behageligt at træde ind i det.

Vi tager gerne en snak med dig om valg af gulv og materialer i forbindelse med gulvlægning i din bolig.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Hvorfor vælge os til at lægge nyt gulv?

Når du vælger os til gulvlægning, får du først og fremmest et gulvfirma, hvor fagligheden og servicen er i top. Vi går meget højt op i, at processen skal være tryg for vores kunder, hvilket vi opnår gennem en service, hvor du føler dig lyttet til og forstået.

Derudover er vi et godt og sikkert valg, da vi både tilbyder pris garanti og forsikring som en del af prisen. Det er din sikkerhed for, at der ikke kommer nogen ubehagelige overraskelser undervejs. Du kan stole på os, og vi dukker altid op ved indgåede aftaler.

Så hvis du gerne vil have besøg af gulvmænd, der møder op med et smil og åbne arme, er vi det rette valg for dig.

Hvad koster det at lægge nyt gulv?

Det er meget svært at komme med en pris på, hvad det vil koste at lægge et nyt gulv i din bolig.

For at komme med et estimat, er vi nødt til at vide følgende:
• Hvilken gulvtype vil du have lagt?
• Hvilke materialer skal gulvet bestå af?
• Hvor mange kvadratmeter skal der lægges?
• Hvor på Sjælland skal opgaven udføres?

Med disse informationer vil vi meget nemmere kunne beregne en skræddersyet og skarp pris til dig, som du kan overveje, om du vil gå videre med. Du er velkommen til både at ringe til os omkring det eller oplyse os om det via mail, hvis du foretrækker det.

Så beregner vi hurtigst muligt en pris på gulvlægning til dig, så du kan få lagt et nyt og pænt gulv i din bolig inden for den nærmeste fremtid.

Vi og vores dygtige medarbejdere sidder klar til at besvare dig telefonisk og per mail.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydvestvej 88
Glostrup

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.