Håndværker

Din fagmand ind i huset, udenfor huset og på kontoret.

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 395/time

15:00 - 24:00

kr. 495/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 549/time

15:00 - 24:00

kr. 649/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Håndværker – få hjælp til små og store projekter

Har du et badeværelse, du gerne vil have renoveret? Nogle lamper du gerne vil have hængt op? Eller har du brug for hjælp til at få lagt nyt gulv og måske endda også gulvvarme? Der er mange projekter, som kræver hjælp fra en, der har hænderne godt skruet på samt har en viden om godt håndværk.

Har du brug for netop disse hænder, er det godt, du er landet her hos os. For vi har et kompetent og meget fagligt stærkt team af håndværkere, der kan hjælpe dig med alt lige fra små til store opgaver. Det kan være udskiftning af de grimme låger i køkkenet eller fliserne på badeværelset. Det kan også være den store renovering, som du har drømt om længe.

Du behøver ikke tænke på andet end at lade dit hjem være til rådighed – så sørger vores håndværker for, at du får fikset de udfordringer eller opfyldt de drømme, du har.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Håndværker med fokus på godt, solidt håndværk

Går du mere op i håndværket, end du gør i prisen? Det er et godt udgangspunkt for et samarbejde med os og vores dygtige håndværkere. For selvom vi er skarpe på prisen, er det altid kvaliteten af arbejdet, der går forud for alt andet. Det er i den høje kvalitet og den flotte finish, at du bliver tilfreds. Præcis som det skal være.

Når du derfor hyrer en eller flere af vores håndværkere ind til et projekt, kan du være sikker på, at kvaliteten er god. Denne bliver løbende tjekket under projektet, ligesom du naturligvis også får lov til at tjekke op på, om du er tilfreds – for kun når du er tilfreds, kan vi være det.

Få ordnet de opgaver og projekter, du ikke selv kan løse

Dit hjem skal være et godt og dejligt sted at være. Et sted, hvor du kan slappe af. Det gør du ikke, hvis der hele tiden er et projekt i dit baghoved. Om det er så låger, der bliver ved med at falde ned, soveværelset der godt kunne udvides eller gulvene, der trænger til en udskiftning, er det alt sammen med til at forhindre dig i at slappe af og nyde dit hjem fuldt ud.

Uanset hvad du har af drømme eller ønsker for din bolig, tør vi godt love, at vi har en eller flere håndværkere, der kan opfylde dette og nå til måls.

Vi sender gerne en håndværker for at besigtige opgaven, så vi kan være sikre på, at vi kommer godt fra start med opgaven – og at der ikke sker en misforståelse i kommunikationen. Det tager ikke mange øjeblikke. Håndværkeren skal blot have et overblik over materialer, omfanget og sværhedsgraden af opgaven. Samtidig får du mulighed for at møde den håndværker, som kan hjælpe dig med få fikset tingene.

Besigtigelsen er naturligvis gratis og en fast del af vores service.

jacobsen byg logo

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Hvad kan en håndværker fra os hjælpe med af opgaver?

Hos Jacobsen Byg råder vi over mange forskellige faggrupper i vores team. Det betyder, at vi kan stille professionelt mandskab til rådighed ved både små og store opgaver – uanset hvor omfangsrige de er.

Mandskabet tæller blandt andet tømrere, murere, elektrikere og alt-mulig-mænd. Selv den største renovering kan vi derfor planlægge og stille mandskab til rådighed til.

Vi og vores håndværkere kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Renovering af et eller flere rum
  • Totalrenovering af huset
  • Renovering af lejlighed
  • Nye elinstallationer
  • Ophæng af hylder, gardiner og billeder
  • Tilslutning af hårde hvidevarer
  • Renovering af facade
  • Nyt tag
  •  Udskiftning af gulve

Dette er bare nogle af de mange former for opgaver, som vi og vores håndværkere tager sig af på daglig basis. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere omkring den opgave, du har brug for hjælp til at blive løst. Så er vi sikre på, at vi har den eller de håndværkere, der skal til for at hjælpe dig.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Hvad koster en håndværker?

Det vil vi meget gerne give dig et helt specifikt svar på. Det kan du ved at kontakte os i forhold til den opgave, du ønsker hjælp til af en eller flere af vores håndværkere. For selvom vi i mange tilfælde kører med en timepris, er det svært at komme med noget specifikt, når vi ikke kender omfanget af opgaven eller de materialer, der skal til.

Vi vil hellere end gerne udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, som du kan tage stilling til i ro og mag. Det kræver blot, at du enten ringer eller sender os en mail. Her spørger vi ind til omfanget, materialevalg og ønsker måske også at få tilsendt billeder inden en eventuelt gratis besigtigelse. Ønsker du et estimat inden et tilbud, beder vi dig sende nogle billeder på forhånd.

Vi ønsker at være nogle af de billigste i København og på Sjælland, når det kommer til håndværkere. Men vigtigst er det, at prisen giver mulighed for at levere god og ordentlig kvalitet.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydvestvej 88
Glostrup

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Har du brug for en håndværker? Så kontakt os i dag

København, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland. Vi kører ud til alle kunder, der er interesserede i at få vores hjælp. Din bopæl betyder ikke så meget, så længe du blot holder til på Sjælland. Så sørger vores team for at møde op på din adresse til den aftalte tid, så dit projekt kan sættes i gang og være færdig til det tidspunkt, det er aftalt.

Husk, at vi udfører mange former for opgaver, og at ingen opgave er for lille til, at vi tager os af den. Kontakt os gerne i dag ved at ringe eller send os en mail, hvis du foretrækker dette. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud eller nogle opfølgende spørgsmål.

Vi og vores håndværkere ser frem til at hjælpe dig!

jacobsen byg logo

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.