Handyman

Din fagmand ind i huset, udenfor huset og på kontoret.

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 495/time

15:00 - 24:00

kr. 595/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 649/time

15:00 - 24:00

kr. 749/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Lad vores handyman hjælpe med små projekter

Har du en køkkenlåge, der trænger til at blive fikset? Eller skal du have samlet et skab? Der er mange ting i hjemmet, som kræver, at man har hænderne godt skruet på. De hænder kan indimellem have brug for hjælp, og har dine det, hjælper vores handyman dig hellere end gerne.

Med en handyman kan du få ordnet mange små opgaver, som måske længe har irriteret dig, men som du ikke har fået gjort noget ved. Jacobsen Byg handyman er dygtig og er i stand til at ordne mange almindelige opgaver.

Vores handyman har altid et helt værksted med sig i bilen, hvis opgaven viser sig at være lidt mere kompliceret end først antaget. Han kan derfor helt sikkert hjælpe dig.

Effektiv handyman med fokus på kvalitet

Hængepartier er bare noget, der skal overstås. Det har vores handyman stor forståelse for og sørger derfor så vidt muligt for at udføre opgaven så effektivt som overhovedet muligt, så du kan komme videre med dagens gøremål. Det bliver dog ikke gjort mere effektivt end, at vores handyman kan stå fuldstændigt inde for kvaliteten af det udførte arbejde.

Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Kom til bunds med hængepartierne

Som boligejer kender man godt til altid at have en liste med hængepartier, der skal ordnes, men som man ikke lige får gjort, fordi det måske ikke lige ligger til højrebenet for dig selv at fikse.

Det tager vores handyman sig af, da han bl.a. kan hjælpe med at:
Samle skabe
Fikse køkken låger
Hænge lamper op
Skifte lister
Skifte gulvbrædder

Det er bare nogle ganske få eksempler på, hvad vores handyman kan hjælpe dig i mål med. Har du derfor noget, du har brug for hjælp til, skal du endelig ikke holde igen med at kontakte os, da han med al sandsynlighed kan hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud på handyman

Det skal være dejligt at komme hjem. Det skal ikke give dig stress at gå ind ad døren, fordi tankerne om ting, du burde gøre, hober sig op. Det tager ikke længe for vores handyman at hjælpe dig til bunds med dine opgaver – og resultatet er en kortere to do liste og et hjem, som du glæder dig til at træde ind i.

Er du nysgerrig på at vide, hvad det koster at få hjælp af en af vores søde og dygtige altmuligmænd, er du velkommen til enten at ringe eller sende os en mail. Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Mobil handyman i hele København

Har du bare aldrig været gør-det-selv-typen, og kommer du heller ikke til det? Det er helt okay at have ti tommelfingre. Om du så er en studerende, der helst ikke vil ringe for meget hjem til far, er en travl familiemor eller bare ikke har interessen for det, kan vores altmuligmand hjælpe dig.

Det er helt okay at få hjælp til at hænge brandalarmen op i loftet eller at få hjælp til at samle det store skab. Det gør vores handyman gerne i hele København.

Vores handyman kører blandt andet ud til opgaver på:

  • Nørrebro
  • Østerbro
  • Vesterbro
  • Frederiksberg
  • Amager

Vores handyman kører gerne for det – også selvom du skulle bo uden for København og Storkøbenhavn. Det vigtigste for os er at hjælpe dig med de opgaver, som du enten ikke selv kan klare, ikke har værktøjet til eller måske bare ikke kan overskue. Vores handyman løser det effektivt og hurtigt og endda til en rigtig god og fair pris.

Hvad koster en handyman?

Når vi kommer ud til dig for at løse en opgave, beregner vi det som regel på timebasis. Foretrækker du dog en fast pris på opgaven, er vi naturligvis åbne for dette. Vi ønsker, du skal være glad, tryg og tilfreds – dertil ønsker vi også at hjælpe dig med fuld gennemsigtighed.

Vil du derfor gerne vide, hvad netop din opgave kommer til at koste med hjælp fra en handyman, er du velkommen til at kontakte os. Så kommer vi enten ud og besigtiger opgaven (hvis den er omfangsrig) eller spørger nærmere ind til detaljerne, så vi kan danne os et overblik.

Vi tager som udgangspunkt 495 kroner i timen på hverdage inklusive moms.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Har du brug for hjælp af en handyman under flytningen?

Er der noget, vores altmuligmænd er gode til, så er det at hjælpe kunder på plads i forbindelse med en flytning. Det er altid uoverskueligt at skulle i gang med at hænge lamper, billeder og hylder op samtidig med, at skabet og sengen måske også lige skal samles og helt på plads.

Har du styr på, hvor du gerne vil have de forskellige ting op at hænge eller have stående, kan en handyman fra Jacobsen Byg hjælpe dig i mål med det, mens du pakker de sidste flyttekasser ud.

Du behøver ikke gøre andet end at fortælle, hvor de enkelte ting skal stå henne, eller hvad der skal samles. Så går vores handyman helt selv i gang med at ordne det, mens du klarer andre opgaver. Du behøver end ikke stille værktøj eller stiger til rådighed.

Kunne du godt tænke dig at komme hurtigt og nemt på plads i din nye bolig, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Så udarbejder vi hurtigst muligt et tilbud til dig.

Vores handyman kommer, når det passer dig

Passer det dig bedst at få ordnet hængepartierne om morgenen? Eller har du mest overskud sidst på aftenen? Det er ingen udfordring for os at sende en handyman afsted til dig tidligt morgen som sent aften. Vi ved godt, det kan være svært at få det hele til at hænge sammen i en travl hverdag.

Du kan derfor få besøg af en handyman fra Jacobsen Byg i tidsrummet 07:00 til 24:00. Det koster naturligvis lidt ekstra i de sene aftentimer, men du kan være sikker på, at energiniveauet og finishen er den samme, som får du hjælp midt på dagen.

Hvornår skal vi komme forbi dig og give en hjælpende hånd?

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydvestvej 88
Glostrup

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.