Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 495/time

15:00 - 24:00

kr. 649/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris? Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Husrenovering – få den bolig du drømmer om

Har du et badeværelse, du gerne vil lave om? Eller måske et køkken? Der kan være mange ønsker til udseendet på ens bolig, ligesom der også kan være mange grunde til, hvorfor man som boligejer overvejer en ombygning. Uanset hvilke behov og drømme du har for din bolig, kan vi hos Jacobsen Byg hjælpe dig med at varetage din ombygning, uanset hvor på Sjælland du bør.
Vi garanterer, at du får en ombygning i høj kvalitet, og at samarbejdet bliver konstruktivt og positivt fra start til slut.

Vi tager os af hele ombygningen

Som boligejer har du nogle helt fantastiske muligheder, når det kommer til en ombygning. For du kan ombygge alt lige fra kvisten til kælderen og gøre det i materialer, som du helt
selv vælger.

Vi hjælper dig derfor blandt andet med:

Hvis renoveringen skal give glæde i mange år, skal den også udføres i god kvalitet og medrespekt for håndværk. Dette er noget, vi altid sørger for, da det giver det bedst mulige resultat, men også sikrer, at du bliver tilfreds, når det hele står færdigt.

Jacobsen Byg sørger derfor for at have en god kommunikation med dig undervejs, så vi er sikre på, at vi har forstået hinanden ret, og at vi leverer et stykke arbejde, som du kan være tilfreds med.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Vi hjælper dig fra start til slut med din ombygning​

Hos Jacobsen Byg garanterer vi, at vi hjælper dig sikkert i mål med din renovering. Vi har har mange års erfaring inden for feltet og har ligeledes mange fantastiske renoveringer bag os. Når vi udfører en renovering for dig, er vi med fra start til slut, hvilket sikrer, at du kun behøver koncentrere dig om materialevalg, udseende og funktionalitet. Vi tager os af alt det byggetekniske og sørger for, at processen bliver tryg og god for dig.

Kontakt os gerne i dag, hvis det lyder som noget.

Hvad koster det at istandsætte et hus?

Det er meget svært for os at sætte en pris for, hvad det vil koste for os at istandsætte dit hus eller bolig. For hvilke ønsker er det, du har til en istandsættelse? Hvad er det, du gerne vil renovere? Hvad kunne du godt tænke dig at lave om eller forbedre? Når vi hjælper med at renovere og ombygge boliger, kan det være alt lige fra en renovering af køkkenet til en totalrenovering af hele huset.

Derfor er det også meget forskelligt, hvad en endelig istandsættelse vil koste for os at udføre. Dertil kommer der også, hvilke materialer du gerne vil udføre istandsættelsen i, og ikke mindst hvad det kræver af fagfolk for at udføre det.

Badeværelser og køkkener er også dyrere rum at lave end et soveværelse og en garderobe. Der er derfor rigtig mange ting og parametre, som spiller ind på, hvad det koster at renovere et hus eller en lejlighed for den sags skyld.

Du er dog velkommen til at kontakte os for et prisestimat eller overslag på den renovering, du godt kunne tænke dig at få udført. Så kan du derefter beslutte og finde ud af, om vi er et match.

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Hvorfor få foretaget en husrenovering?

Er du glad for beliggenheden på dit hus? Men er du lidt ærgerlig over de løsninger, der er blevet lavet? Drømmehuset kan være svært at finde. Men, har du midlerne til det, kan du gøre dit nuværende hus til dit drømmehus med en renovering. Om det så er at få lavet et nyt soveværelse og bryggers, et nyt badeværelse og køkken eller en totalrenovering fra kælder til kvist, hvor du udskifter samtlige elementer.

Vi bremser dig ikke i dine boligdrømme, da vi hellere end gerne vil være med på rejsen. Der er heller ikke noget, vi hellere vil end at opfylde dine boligdrømme. Vi laver derfor gerne en konkret plan over din husrenovering, så du kan få renoveret og tryllet huset om til det, du altid har drømt om.

En husrenovering kan også være meget billigere og mindre omstændigt end at skulle finde en ny bolig på en ny beliggenhed. For er du overordnet set glad for, hvor du bor og i den bolig, du bor i, er der ikke nogen grund til at flytte fra den.

Kontakt os gerne for en snak om dine drømme og ønsker til renovering. Så kan vi altid aftale nærmere om et fysisk møde, hvor alle detaljer kommer på plads, så du kan være tryg og sikker på, hvordan processen kommer til at tage sig ud.

Husrenovering og totalentreprise med dygtige fagfolk

Du kan være ganske tryg ved at overlade husrenoveringen i vores hænder. For vores egne fagfolk og dem vi samarbejder med, er alle uddannede, dygtige og erfarne. De har mange opgaver på rygraden og kan derfor hjælpe dig uanset, hvad du har af planer for din bolig og ombygning.

Vi hjælper således med alt lige fra små til store renoveringer og kan være behjælpelig med rådgivning både før og under processen. Skal du igennem en større totalrenovering, kan du læne dig trygt tilbage, da vi tager os af alle formaliteterne og styringen af projektet. Du skal blot glæde dig til at se det færdige resultat. Vi rapporterer naturligvis løbende og giver dig fuld indsigt i de enkelte processer, og hvordan det hele skrider frem.

Kontakt os for en snak og for et uforpligtende tilbud, som vi hellere end gerne udarbejder for dig. Vi ser frem til at høre mere om dine boligdrømme.

jacobsen byg logo

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydvestvej 88
Glostrup

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.