Isolering

Inklusiv forsikring & prisgaranti

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 485/time

15:00 - 24:00

kr. 585/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 685/time

15:00 - 24:00

kr. 785/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi isolerer for private og erhverv

Hos Jacobsen Byg hjælper vi både private og erhverv med alle former for bygningsisolering. Det betyder, at vi kan håndtere alt lige fra store byggeopgaver til mindre udskiftninger af rockwool hos private. Vores løsninger er naturligvis altid professionelle og lever op til de krav, der er på området.

Vi tilbyder følgende typer isoleringsopgaver:
• Efterisolering
• Isolering af krybekælder
• Luftisolering
• Isolering af skur og garage

Vi kan derfor hjælpe dig med at isolere din bolig eller virksomhed helt optimalt, så du både sparer penge på din varmeregning og skåner miljøet med et mindre CO2-udslip.

Hvorfor er det vigtigt med god isolering

Isolering sikrer dig ikke kun en dejlig og varm bolig eller kontor hele året rundt. Det har også en længere række fordele af både økonomisk og sundhedsmæssig karakter.

• Boligens værdi stiger. Hvis du sørger for at have en velisoleret bolig, stiger den betragteligt i værdi sammenlignet med en bolig, der er dårligt isoleret. Det er vigtigt, når du står og skal sælge dit hus, da det kan stå og falde på, hvor stort varmeforbruget er.

• Risikoen for skimmelsvamp mindskes. Når din bolig eller virksomhed er korrekt og godt isoleret, har det stor betydning for indeklimaet. Du undgår dermed misfarvning af vægge og lofter, kolde vægge og gulve og skimmelsvamp.

• Indeklimaet bliver sundt. God og tilstrækkelig isolering i hjemmet eller på kontoret giver et godt og sundt indeklima, da temperaturen kan holdes stabil i stedet for at følge den skiftende udendørstemperatur. Du skal dog stadig huske at lufte ud for at bevare det sunde indeklima.

Det har derfor mange og gode fordele at isolere din bolig eller dit kontor i virksomheden, da det både er godt for helbredet og for pengepungen.

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Hvorfor vælge os til at isolere?

Jacobsen Byg er et professionelt og erfarent firma med mange dygtige håndværkere tilknyttet. Vi og vores medarbejdere har altid fokus på kunden og det gode håndværk, da det er det, der er med til at drive vores virksomhed.

Vi går derfor højt op i, at du som kunde er 100% tilfreds med det udførte isoleringsarbejde, og at du føler dig tryg hele vejen igennem.

Vores medarbejdere er alle uddannede og kender til alle regler og krav, der er til isolering. Når du hyrer os, skal du derfor kun bruge energi på at glæde dig til en bedre isoleret bolig eller kontor – for vi tager os af resten.

Ring og få et uforpligtende tilbud

Hvis du gerne vil have et professionelt firma som os til at løfte opgaven med isolering i din bolig eller hos din virksomhed, stiller vi os hellere end gerne til rådighed. Vi tilbyder vores service og dygtige fagfolk over hele Sjælland, hvorfor vi er helt sikre på, at vi kan hjælpe dig med netop din isoleringsopgave.

Vi sidder til at bevare din mail eller dit opkald alle ugens dage fra klokken 07.00. Kontakt os derfor gerne i dag for et gratis tilbud, hvis du er sikker på, at vi er de rette til at hjælpe dig.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydmarken 32b
København, Gladsaxe

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.