Køkkenrenovering

Montering og Renovering

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 495/time

15:00 - 24:00

kr. 595/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 649/time

15:00 - 24:00

kr. 749/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Montering og renovering af nyt køkken

Skal du have nyt køkken? Og vil du gerne være sikker på, at det bliver monteret korrekt? Så er det en god ide at få fagmænd som os til at montere det for dig. Da køkkenet er et af de rum, vi bruger det meste af vores tid i, er det også nødvendigt, at alt er sat op korrekt, så alt bare spiller. Det gælder også ved renovering.

Hvad tilbyder vi?

Teamet bag Jacobsen-byg har mange års erfaring i montering og køkkenrenovering og køkkenmoduler samt ombygning og nybygning af køkkener. Det gør os i stand til at udføre alle typer af opgaver, der er ved opsætning af et køkken.

Vi står blandt andet for:
• Tilskæring af bordplader og tilslutning af hvidevarer
• Udskiftning af køkkenelementer
Nedrivning af gammelt køkken eller væg
• Reparation af loft og gulv
• Renovering af køkken

I nogle tilfælde vil det være muligt at modernisere enkelte elementer, som får køkkenet til at fremstå som nyt. Uanset hvad du har brug for eller gerne vil have lavet, står vores rådgiver klar til at hjælpe dig.

Vi tager os af alt i køkkenet

Hos Jacobsen Byg hjælper vi dig ikke kun med at skifte køkkenelementer eller at tilskære bordplader. Vi er håndværkere med ret mange kompetencer, og kan således hjælpe med alt, der har med elektriske installationer, VVS og murerarbejde at gøre.

Har du derfor brug for hjælp til at tilslutte ovnen, hænge nye lamper op eller måske have opført en ny væg i køkkenet, er det noget, vi hellere end gerne hjælper dig med at få lavet. Det er meget praktisk, da du dermed kan nøjes med at indgå én aftale med et enkelt firma omkring renoveringen eller monteringen af dit køkken.

Prisen aftaler vi selvfølgelig på forhånd.

jacobsen byg logo

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

jacobsen byg logo

Slip for bekymringer

Det er trygt og bekymringsfrit at få monteret eller renoveret et køkken med hjælp fra os. Det er det, da vi på forhånd aftaler, hvornår og hvordan monteringen eller renoveringen af køkkenet skal ske. Det betyder, at du får mulighed for at koordinere projektet og undgå forsinkelser, så du får det køkken, du gerne vil have til tiden.
Vores dygtige og erfarne fagfolk er din garanti for, at køkkenrenovering og renoveringen bliver udført korrekt og til tiden.

Hvad koster montering af køkken?

Der er mange ting, der spiller ind på, hvad montering af køkken koster. Prisen regnes nemlig blandt ud efter hvor stort et projekt, der er tale om, og hvor mange dage det kommer til at tage.

Når vi udregner en pris til dig, kigger vi derfor på, hvor stort køkkenet er, og hvor meget det kommer til at kræve af os og vores fagfolk. For det er klart, at et større køkken med mange elementer, tager noget længere tid end et mindre køkken.

Derudover skal vi også tage højde for, om gulvet er skævt eller om der er mange monteringsvinkler. Alt det tilsammen påvirker selvfølgelig prisen.

Når det så er sagt, er vi blandt de billigste på markedet, når det kommer til montering af køkkener. Du kan derfor godt regne med, at vi vender tilbage på din henvendelse med et godt og fair tilbud, som er så fristende, at det er svært at sige nej til.

Få et nyt køkken med en renovering

Kunne du godt tænke dig at gøre noget ved dit køkken? Men har du ikke lyst til at smide pengene efter et helt nyt af slagsen? Det behøver du sådan set heller ikke. For du kan sagtens få dit nuværende køkken til at skinne på ny igen ved at renovere det.

Ofte skal der ikke meget mere til end en ny bordplade, nogle nye låger eller måske endda bare nogle nye elementer. Vi hjælper dig gerne med at udskifte de dele af køkkenet, som du gerne vil have frisket op, så du igen kan få stor glæde af det, der i virkeligheden er boligens hjerterum.

Ring eller skriv gerne til os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til køkkenrenovering.

Hvor lang tid tager det at montere køkken?

Det er meget forskelligt, hvor lang tid det tager for os og vores montører at montere dit nye køkken. Det er blandt andet afhængigt af, om du har sørget for at afmontere det gamle køkken og gøre alt klar til, at det nye køkken monteres – eller om det er opgaver, som vi også skal tage os af.

Det tager dog et sted mellem 1-3 dage alt efter omfanget. Det er naturligvis noget, vi estimerer inden, vi går i gang med dit køkken, så du ved, hvad du kan regne med og har med at gøre.

Hvordan fungerer montering af køkken?

Montering af køkken er en opgave, vi ofte tager os af. VI har derfor en struktureret tilgang til det og arbejder ud fra en nøje planlagt rækkefølge, så monteringen ikke bare sker effektivt men også professionelt.

Når du skal have hjælp til montering af køkken af os, sker der følgende:

  • Det gamle køkken rives ned. Dette er naturligvis nødvendigt for, at forberedelsen til monteringen af det nye køkken kan gå i gang.
  • Vægge, gulve og loftet bliver lavet, ligesom el og VVS bliver installeret. Det første malerarbejde bliver påbegyndt.
  • Vi begynder monteringen af køkkenelementerne til den aftalte tid.
  • Vi bruger 1 til 3 dage på monteringen af køkkenet alt efter, hvor omstændigt det er.
  • Når køkkenet er monteret, færdiggør vi detaljer såsom el, vand og malerarbejde.

Herefter er dit nye køkken klar til brug. Det skal dog nok lige have en klud med lidt sæbevand, inden det er helt klar til at blive brugt. Men ellers er der ikke andet, du skal tænke på, da vi tager os af det.

jacobsen byg logo

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydvestvej 88
Glostrup

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.