Sjællands dygtigste

MALERFIRMA

Prisgaranti og Perfektion

Tilfredshedsgaranti

3 års garanti på alt udført arbejde

Betaling når arbejdet er godkendt

KAMPAGNEPRIS

Enkelt rum

2995 kr

KAMPAGNEPRIS

1-vær lejlighed

6495 kr

KAMPAGNEPRIS

2-vær lejlighed

11995 kr

KAMPAGNEPRIS

3-vær lejlighed

13995 kr

Priserne er vejledende
Ved besigtigelse angives en eksakt pris

Malerfirma med høj kvalitet og service

Jacobsen byg Maler afdeling er et kvalitetsbevidst, mindre totalentreprise og malerfirma beliggende centralt i København.
​Vi udfører alle former for faglært malerarbejde for private såvel som erhverv ​– herunder også andels- og ejerboligforeninger.

Vi udfører maleropgaver både i forbindelse med totalentrepriser, og maler opgaver alene. Hos os får du altid professionel rådgivning, en arbejdsbeskrivelse på det aftalte arbejde og – naturligvis – overholdelse af alle aftaler gennem hele arbejdsforløbet. Alle tilbud er inkl. afdækning og oprydning efter afsluttet arbejde.​

Maler

Tapet

Filt og væv

Udvendig maling

Gulv behandling

Kalk maling

Malerarbejde hos private i København og på Sjælland

Er det tid til, at stuen får nyt liv? Eller kunne du godt bruge, at soveværelset blev lysnet op? Hos Jacobsen Byg råder vi over et dygtigt team af malere, der ikke kun går op i, at arbejdet bliver udført nøje og professionelt, men som også går op i, at du føler dig tryg.

Malerarbejde hos private er nemlig en tillidssag for dig, hvilket vi er meget opmærksomme på. Ikke kun fordi du overlader arbejdet til andre, men også fordi du lukker os ind i dit hjem. Den tillid forsøger vi altid at leve op til så godt som overhovedet muligt, så du har lyst til at benytte os en anden gang eller anbefale os til andre.

Hvilket malerarbejde kan vi hjælpe dig med?

Det fantastiske ved at kontakte et firma som os er, at vi og vores medarbejdere kan tage sig af mange typer af maleropgaver, og kan udføre det professionelt.

Vi tager os derfor f.eks. gerne af:

• Genopfriskning af soveværelse, stue, køkken
• Opsætning af tapet og filt
• Malerarbejde ved ind- og fraflytning
• Maling af facader og gavle
• Maling af vinduer med rammer af træ

Så synes du, at malerarbejdet bliver for stor en mundfuld for dig at udføre selv, er du mere end velkommen til at kontakte os, da vi kan tage os af alle malerrelaterede opgaver i private hjem.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Vi benytter udelukkende miljøvenlig maling

Hos Jacobsen Byg har vi det bedst med at tage ansvar for vores omgivelser. Derfor benytter vi os udelukkende af miljøvenlig maling i høj kvalitet, når vi udfører malerarbejde for dig og andre private i København og på Sjælland.

Derudover benytter vi os af akrylbaseret maling, da det har en god holdbarhed og også gør det nemt at rengøre væggen med en klud.

Ingen opgave er for lille eller for stor en mundfuld for os. Har du endda også brug for hjælp til noget gulvarbejde eller belysning i forbindelse med renovering eller til- eller fraflytning har vi også mandskab til at hjælpe dig med dette.

Er du interesseret i at vide mere eller høre nærmere om en endelig pris, er du velkommen til at kontakte os.

Stor erfaring inden for malerarbejde

Vi har efterhånden malet stribevis af boliger og lejligheder i København og omegn samt på det øvrige Sjælland. Hos os er det vigtigt, at vi tilpasser os dine og vores andres kunders konkrete ønsker, så både prisen og resultatet afspejler dine forventninger. Det gælder uanset, om du blot vil have stuen genopfrisket, eller om vi skal male hele lejligheden.

Det er meget vigtigt for os at nævne, at vi altid passer på dit hjem, når vi udfører malerarbejdet, og at vi forlader det så ryddeligt og pænt, at kun det pæne malerarbejde afslører, at vi har været der.

Vi ved, der er mange malerfirmaer at konkurrere med i København og på Sjælland. Derfor bestræber vi os på at levere så godt et resultat, at vi fremover bliver dit foretrukne firma, når væggene skal males.

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Skal vi hjælpe med maling ved fraflytning fra lejebolig?

Står du og skal flytte fra din lejebolig? Og skal du i den forbindelse finde en maler, der kan tage sig af maling ved fraflytning? Er du så heldig, at du ikke er pålagt et bestemt malerfirma af din lejerforening, vil vi meget gerne træde til og hjælpe dig.

I samme omgang anbefaler vi, at du tjekker op på, hvad der skal være ordnet, når du fraflytter. For ofte er der tale om opgaver på vægge, lister og i lofter, som vi kan tage os af i samme omgang.

Vi foretager ofte maling ved fraflytning fra lejeboliger og er derfor opmærksomme på, at kvaliteten af arbejdet skal være høj og finishen god. Vi udfører opgaven med det udgangspunkt, at istandsættelsen skal godkendes ved flyttesyn, så du kan aflevere lejligheden i tiptop stand.

For at give dig ro i maven i forbindelse med fraflytningen fra lejligheden, giver vi garanti på vores arbejde. Det er mange penge at skulle lægge, og da vi er interesseret i, at du gerne skal have godkendt istandsættelserne og få dit depositum tilbage, går vi naturligvis langt for at sikre kvaliteten.

Vil du gerne have en pris for maling af lejlighed ved fraflytning? Så kontakt os gerne og lad os komme forbi til en hurtig besigtigelse. Her kan vi danne os et overblik over, hvad der skal til, og hvad der eventuelt er af skader.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Hvad koster maling af lejlighed eller hus?

Søger du et professionelt firma til at male din lejlighed eller dit hus, har vi ovenfor udarbejdet nogle vejledende priser. Disse er udarbejdet efter de gennemsnitlige opgaver, vi bliver stillet overfor, når vi rykker ud til maling af hele lejligheder og huse.

Det er dog vejledende priser. Når du derfor godt kunne tænke dig en pris på det, kommer vi ud til en besigtigelse. Her danner vi os et overblik over antallet af kvadratmeter, overfladerne og hvilke udfordringer eller reparationer, der er i forbindelse med malerarbejdet.

Vores pris for maling af lejlighed eller hus er altid inkluderet med pletspartling og to gange maling samt moms. Når du bliver givet et tilbud i hånden, kan du også være sikker på, at det er den pris, der holder. Der kommer derfor ikke nogen ubehagelige overraskelser hen ad vejen.

Vil du gerne have et tilbud på maling af hus eller lejlighed? Så kontakt os gerne allerede i dag, så du hurtigst muligt kan finde ud af, om vi er rette match.

Maler med tilfredshedsgaranti

Malerarbejde har stor indflydelse på din bolig. Derfor udfører vi også udelukkende maling af lejligheder og andre boliger med tilfredshedsgaranti. Det er din sikkerhed for, at vi udfører arbejdet i en høj kvalitet.

Men det betyder også, at vi også først opkræver betaling, når arbejdet er udført. For skulle der være sneget sig noget ind, som du ikke er tilfreds med, kan vi fikse det med det samme og uden ekstra beregning, inden du betaler for arbejdet. Det sker dog sjældent, da vores fagfolk går meget højt op i kvaliteten af arbejdet.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydvestvej 88
Glostrup

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.