Sjællands bedste

Nedrivning

Nedrivning er lige så vigtig som opbygning

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 349/time

15:00 - 24:00

kr. 449/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 549/time

15:00 - 24:00

kr. 649/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Nedrivning i Roskilde, København og hele Sjælland

Nedrivning er en af den slags opgaver, der helst skal overståes. Men det er vigtigt, at nedriver sker på en ordentlig måde, både af hensyn til det, der skal opføres bagefter, og af hensyn til miljøet. Hos Jacobsen Nedrivning har vi ekspertise og det rette maskinel, og udfører opgaver for både private, virksomheder og kommuner. Vi er et nedriversfirma med faste priser, og derfor vil du aldrig blive ubelejligt overrasket af ekstra regninger eller uforudsete omkostninger.

En stor erfaring og et professionelt team kombineret med en lyst til at sætte os i kundens sted, gør det muligt for os at finde den optimale løsning til dig, når du står med en nedriveropgave. Uanset om der er tale om en nedrivninger af alt fra huse til skure, større ejendomme og fabriks bygninger påtager Jacobsen Nedrivning sig opgaven med entusiasme og den rette viden om affaldshåndtering. Ved en total nedriver bortskaffer vi al affald, så grunden står nøgen tilbage klar til næste projekt.er

Nedrivning af alt eller noget?

Inden for nedrivning udfører vi bl.a. opgaver med:

 • Nedrivning af hus
 • Nedrivning af ejendomme
 • Nedrivning af fabrikker
 • Nedrivning af komplekser
 • Nedrivning af anlæg og stålkonstruktioner

Desuden hjælper vi med nedbrydning, miljøsanering, betonknusning og oprydning efter brand.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Vi klarer selv de største opgaver

Er der tale om store bygninger, klarer vi også denne opgave! Hos M. L. Larsen har vi nemlig både maskinerne og mandskabet til at løfte selv de helt store drenge inden for byggeri, nemlig fabrikker, boligkomplekser og lignende. Når der skal nedrives store byggerier, er det vigtigt, at det gøres med de rette maskiner og med et team, der er uddannet i at klare de helt store opgaver. Hos Jacobsen Nedrivning har vi mange års erfaring med nedrivning af enorme byggerier som industri, boligkomplekser og fabrikker, hvilket efterhånden har gjort os til eksperter inden for området. Når man arbejder inden for så store opgaver, er det alfa og omega, at sikkerheden er i top. Derfor påbegynder vi altid opgaven med at planlægge nedriverprocesen ned til den mindste detalje. Det sikrer os, at arbejdet udføres på den mest effektive, skånsomme og sikre måde. Vi er uddannede i med stor præcision at styre de enorme maskiner, og vi har altid sikkerhed som højeste prioritet. Med en professionel udført nedriver skånes miljøet bedst muligt, og du vil få det bedste grundlag for at opføre noget nyt efterfølgende. Vi arbejder i tæt kontakt med kunden gennem hele forløbet ved både små og store opgaver.

Vi tilbyder nedrivning med tryghed

Du skal føle dig tryg, når du bestiller en nedrivning, og derfor holder vi dig løbende orienteret om opgavens forløb og omfang. Vi har styr på reglerne og samarbejder med de bedste inden for branchen. MedJacobsen Nedrivning har du en seriøs samarbejdspartner, når du står og mangler en seriøs nedrivningsleverandør.
Inden vi igangsætter opgaven, besigtiger vi sammen med dig projektet, så du kan få en pris, en tidshorisont og fastlagt løsningen af opgaven. Prisen sættes typisk ud fra antal kvadratmetre og omfanget af opgaven. Prisen er fast, så du aldrig vil få regninger med ekstra omkostninger eller uforudsete tillæg. Med i nedrivning hører også en korrekt affaldshåndtering, og Jacobsen Nedrivning sørger for, at al affald, byggematerialer osv bliver bortkørt til kommunalt godkendte modtagestationer, således at det hele håndteres miljømæssigt lovligt.Kun på den måde kan du føle dig tryg igennem hele processen med nedrivning – vi sætter en ære i at gøre det hele korrekt, til tiden og den aftalte pris. Vi vil jo gerne kunne komme igen.

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Professionel nedrivning med fokus på miljø

Søger du efter et nedrivningsfirma, som du kan stole på, og som samtidig også sørger for at følge alle forskrifter, når det kommer til håndtering af affaldet? Nedrivning er desværre ikke det klassiske billede, der bliver tegnet af en stor kran med en nedrivningskugle. Det foregår meget mere professionelt og langt mindre dramatisk.

Nedrivning af huse og andre bygninger kæver nemlig meget stor præcision og ekspertise for ikke at komme til at rive noget ned, der ikke var ment til at skulle være revet med ned. Dette kan være, hvis du ønsker, at vi skal rive indvendige vægge ned i en bygning eller du ønsker, at vi skal hjælpe med at lægge to lejligheder eller byhuse sammen.

Nedrivning er derfor heller ikke kun nedrivning af hele bygninger eller komplekser. Det er også nedrivning af bærende vægge og lignende. Det gør vi alt sammen med stor fokus på at påvirke miljøet og omgivelserne så lidt som muligt. Vi går højt op i at sortere affaldet korrekt og at aflevere det der, hvor det kan blive behandlet korrekt.

Har du en nedrivningsopgave, vi skal tage os af? Så kontakt os gerne for at høre nærmere om mulighederne.

Hvilke nedbrydningsopgaver tager vi os af?

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig? Med mange års erfaring i branchen og et team, der har øje for detaljerne og en effektiv arbejdsgang, kan vi tilbyde:

 • Totalnedrivning
 • Totalnedbryding på hele Sjælland
 • Miljøsanering
 • Asbestsanering
 • PCB-sanering
 • Blysanering
 • Indvendig nedrivning
 • Udvendig nedrivning
 • Nedrivning af sommerhuse
 • Nedrivning af parcelhuse
 • Nedrivning af store driftsbygninger, industrihaller m.m.

Vi river med andre ord ned for både private og erhverv og tager os således af både mindre og komplekse opgaver. Vi har alt materiel stående til rådighed samt fagfolk med stor ekspertise og viden på området.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Hvad koster en nedrivning?

Vores opgaver strækker sig vidt og bredt og er meget forskellige i kompleksitet. For at kunne udregne en pris på opgaven for dig, er vi nødt til at vide nærmere om omstændighederne. Er der tale om en hel bygning? Skal der først miljøsaneres? Er der tale om bærende vægge? Skal der ryddes en grund, for at den kan byggemodnes til en ny? Der er mange spørgsmål, der skal besvares, inden vi kan give dig et uforpligtende tilbud.

Du er dog mere end velkommen til at sende os en mail eller ringe til os direkte, så vi kan snakke nærmere om detaljerne og omstændighederne. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig.

Nedrivning med fuld gennemsigtighed

Nedrivning er en stor opgave. Det er også en tillidserklæring til os. VI er meget opmærksomme på, at du stoler på at kunne lægge ansvaret over i vores hænder. Vi holder dig derfor altid løbende orienteret, så du kan føle dig fuldstændigt tryg ved det, vi laver.

Som en del af gennemsigtigheden og den trygge proces, tilbyder vi også vores kunder at indhente diverse godkendelser og at ordne papirarbejdet for dig. Der er meget at tage sig af i forbindelse med nedrivning – særligt også hvis der skal en miljøsanering til først.

Vi ønsker, det skal være så nem og overskuelig en proces for dig eller jer som overhovedet muligt. Så kontakt os gerne for at høre nærmere eller for at finde ud af, hvordan vi hjælper dig bedst.

Skal vi tage os af din nedrivningsopgave?

Har du en nedrivningsopgave, der ikke kan lade vente på sig mere? Eller vil du gerne være ude i god tid? Vi kan både træde til, når det haster, såvel som når du er ude i god tid eller skal i gang med en kompliceret nedrivningsopgave.

Vi går til enhver opgave med stor professionalisme og ønsker, at det skal være en helt igennem tryg proces for dig. Vi fortæller dig gerne meget nærmere om hele processen, og hvad du kan forvente dig af os som firma, vores fagfolk og ikke mindst vores arbejdsgang.

Vi kan kontaktes både hverdage og weekender og sidder klar til at hjælpe dig med hvad end, du har brug for hjælp til at nedrive.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydvestvej 88
Glostrup

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vi har fokus på kvalitet frem for kvantitet

Vil du gerne være sikker på, at det bliver gjort ordentligt? Det kan du være sikker på, at en nedrivning med os ved roret bliver. For det handler nemlig ikke om kvantitet og antallet af nedrivninger, men om at levere den bedste mulige løsning for dig som kunde – og dermed at skabe tillid og ikke mindst tryghed.

Vi bruger derfor også rigtig meget tid på at finde frem til en løsning, der er skræddersyet til den enkelte nedrivningsopgave. Det gør vi, så hverken du eller vi behøver gå på kompromis nogen steder i processen. Vi bruger hellere lidt længere tid på at planlægge opgaven, så vi er sikre på, at alle detaljer er på plads og er, som de skal være.

Vi er naturligvis også helt opdateret på alle regler og love, der er på området. Vi følger fast med og videreuddanner løbende vores fagfolk, så vi altid kan yde det bedste mulige og er helt sikre på, at vi lever op til de høje krav, vi sætter til os selv og vores arbejdsgang.

Kontakt os meget gerne for at høre nærmere.

Få gratis rådgivning og besigtigelse

Har du brug for lidt rådgivning, eller vil du gerne have os ud at se på en nedrivningsopgave for at fastslå kompleksitet eller andet? Gratis rådgivning og gratis besigtigelse er en del af vores service. Det er med til at sikre et højt niveau af professionalisme samt tryghed for vores kunder.

Vi kommer meget gerne ud til en besigtigelse i forbindelse med et uforpligtende tilbud. Vi kan nemt og hurtigt få et indblik i opgavens omfang, og hvad det vil kræve af både fagfolk, mandetimer og materiel.

Vi sørger naturligvis for at komme ud til en besigtigelse, når det passer dig bedst. Vi kan både træde til, når det haster, såvel som når det er en opgave, der godt kan lade vente på sig lidt endnu.

jacobsen byg logo

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.