Sjællands bedste

Nedrivning

Nedrivning er lige så vigtig som opbygning

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 349/time

15:00 - 24:00

kr. 449/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 549/time

15:00 - 24:00

kr. 649/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Nedrivning i Roskilde, København og hele Sjælland

Nedrivning er en af den slags opgaver, der helst skal overståes. Men det er vigtigt, at nedriver sker på en ordentlig måde, både af hensyn til det, der skal opføres bagefter, og af hensyn til miljøet. Hos Jacobsen Nedrivning har vi ekspertise og det rette maskinel, og udfører opgaver for både private, virksomheder og kommuner. Vi er et nedriversfirma med faste priser, og derfor vil du aldrig blive ubelejligt overrasket af ekstra regninger eller uforudsete omkostninger.

En stor erfaring og et professionelt team kombineret med en lyst til at sætte os i kundens sted, gør det muligt for os at finde den optimale løsning til dig, når du står med en nedriveropgave. Uanset om der er tale om en nedrivninger af alt fra huse til skure, større ejendomme og fabriks bygninger påtager Jacobsen Nedrivning sig opgaven med entusiasme og den rette viden om affaldshåndtering. Ved en total nedriver bortskaffer vi al affald, så grunden står nøgen tilbage klar til næste projekt.er

Nedrivning af alt eller noget?

Inden for nedrivning udfører vi bl.a. opgaver med:

  • Nedrivning af hus
  • Nedrivning af ejendomme
  • Nedrivning af fabrikker
  • Nedrivning af komplekser
  • Nedrivning af anlæg og stålkonstruktioner

Desuden hjælper vi med nedbrydning, miljøsanering, betonknusning og oprydning efter brand.

jacobsen byg logo

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

jacobsen byg logo

Vi klarer selv de største opgaver

Er der tale om store bygninger, klarer vi også denne opgave! Hos M. L. Larsen har vi nemlig både maskinerne og mandskabet til at løfte selv de helt store drenge inden for byggeri, nemlig fabrikker, boligkomplekser og lignende. Når der skal nedrives store byggerier, er det vigtigt, at det gøres med de rette maskiner og med et team, der er uddannet i at klare de helt store opgaver. Hos Jacobsen Nedrivning har vi mange års erfaring med nedrivning af enorme byggerier som industri, boligkomplekser og fabrikker, hvilket efterhånden har gjort os til eksperter inden for området. Når man arbejder inden for så store opgaver, er det alfa og omega, at sikkerheden er i top. Derfor påbegynder vi altid opgaven med at planlægge nedriverprocesen ned til den mindste detalje. Det sikrer os, at arbejdet udføres på den mest effektive, skånsomme og sikre måde. Vi er uddannede i med stor præcision at styre de enorme maskiner, og vi har altid sikkerhed som højeste prioritet. Med en professionel udført nedriver skånes miljøet bedst muligt, og du vil få det bedste grundlag for at opføre noget nyt efterfølgende. Vi arbejder i tæt kontakt med kunden gennem hele forløbet ved både små og store opgaver.

Vi tilbyder nedrivning med tryghed

Du skal føle dig tryg, når du bestiller en nedrivning, og derfor holder vi dig løbende orienteret om opgavens forløb og omfang. Vi har styr på reglerne og samarbejder med de bedste inden for branchen. MedJacobsen Nedrivning har du en seriøs samarbejdspartner, når du står og mangler en seriøs nedrivningsleverandør.
Inden vi igangsætter opgaven, besigtiger vi sammen med dig projektet, så du kan få en pris, en tidshorisont og fastlagt løsningen af opgaven. Prisen sættes typisk ud fra antal kvadratmetre og omfanget af opgaven. Prisen er fast, så du aldrig vil få regninger med ekstra omkostninger eller uforudsete tillæg. Med i nedrivning hører også en korrekt affaldshåndtering, og Jacobsen Nedrivning sørger for, at al affald, byggematerialer osv bliver bortkørt til kommunalt godkendte modtagestationer, således at det hele håndteres miljømæssigt lovligt.Kun på den måde kan du føle dig tryg igennem hele processen med nedrivning – vi sætter en ære i at gøre det hele korrekt, til tiden og den aftalte pris. Vi vil jo gerne kunne komme igen.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydmarken 32b
København, Gladsaxe

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.