Renovering Badeværelse

Montering & renovering af nyt badeværelse

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 485/time

15:00 - 24:00

kr. 585/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 685/time

15:00 - 24:00

kr. 785/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi hjælper dig med at montere nyt badeværelse

Skal du have nyt badeværelse? Og vil du gerne være sikker på, at det bliver monteret korrekt? Så er det en god ide at få fagmænd som os til at montere det for dig. Da køkkenet er et af de rum, vi bruger det meste af vores tid i, er det også nødvendigt, at alt er sat op korrekt, så alt bare spiller. Det gælder også ved renovering.

Vi står også for renovering af badeværelse

Trænger du ikke til et nyt badeværelse? Eller vil du gerne spare lidt penge og derfor nøjes med at renovere det eksisterende?

Jacobsen Byg råder over dygtige fagfolk med mange års erfaring og kompetencer inden for renovering badeværelse. Vi kan derfor sagtens hjælpe dig med at forvandle dit nuværende og måske slidte badeværelse til et mere tidssvarende og moderne badeværelse.

Vi går altid ind til enhver opgave med fokus på kvalitet, funktion og ikke mindst den stil, du gerne vil have. Du kan derfor trygt benytte dig af os og vores fagfolk din til opgave.

jacobsen byg logo

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

jacobsen byg logo

Hvor tilbyder vi at renovere og montere badeværelser?

Det er nemt at komme i gang med at renovere eller montere et nyt badeværelse med os, da kører ud til hele Sjælland. Selvom vi har base i København på indre Østerbro, forhindrer det os ikke i at tage ud til opgaver, der er beliggende i den sydlige eller vestlige del af Sjælland.

Vi monterer og renoverer derfor badeværelser følgende steder:
• København
• Storkøbenhavn
• Nordsjælland
• Køge
• Roskilde
• Slagelse
• Næstved

Det er blot et lille udvalg af alle de byer, vi kører ud til på Sjælland. Det betyder ikke, at vi er begrænset til disse byer og det tilhørende opland. Bor du derfor i Vordingborg eller Kalundborg, kommer vi også gerne og hjælper dig.
Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kommer ud til dig for at hjælpe med en renovering eller montering af nyt badeværelse, er du velkommen til at kontakte os. Så finder vi sammen ud af en løsning – for vi kører helt sikkert også ud og laver badeværelser der, hvor du bor!

Skal vi hjælpe dig med renovering eller montering af badeværelse?

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi alt kan hjælpe dig med, når det kommer til montering og renovering badeværelse? Vi står altid klar til at tage en god snak om dine ønsker for et kommende badeværelse. Så du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende og gratis tilbud.

Du kan få en uforpligtende snak ved at ringe på telefon 27 83 87 91 eller skrive til info@jacobsen-byg.dk, hvis du hellere foretrækker det.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvorfor få et nyt badeværelse eller renovere det?

Badeværelset er det rum, du møder som det første om morgenen og det sidste om aftenen. Det er her, du gør dig klar til en ny dag og her, du gør dig klar til en god nats søvn. Badeværelset er derfor et vigtigt rum, som både skal fungere rent praktisk, men som også gerne skal være et rum, du glæder dig til at træde ind i og bruge din tid i.

Det er med andre ord et rum, du helst ikke skal gå for meget på kompromis med, da det har stor indflydelse på din hverdag. Du skal glæde dig over materialerne, atmosfæren og de funktionelle løsninger.

Gør du ikke det lige nu, og bliver du mere irriteret end glad, når du træder ind i det, er det meget vel en god ide at få et nyt badeværelse eller at renovere flere af løsningerne.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Badeværelset er et af de dyreste rum, du kan renovere. Det er meget normalt, at et nyt badeværelse koster i omegnen af 20.000-30.000 kroner per kvadratmeter. Du kan naturligvis præge prisen i forhold til valg af fliser, armaturer med mere. Dog er det bare generelt et dyrt rum at lave, fordi der er så mange processer, der tager tid. Materialerne til det er heller ikke det billigste, hvorfor prisen hurtigt løber op.

Vil du gerne have et estimat på, hvad dit badeværelse kommer til at koste? Så kontakt os gerne med nærmere detaljer og lad os eventuelt komme ud til en gratis besigtigelse. Så kan vi ud fra dine ønsker, krav og omgivelserne give et nøje estimat på, hvad det vil koste for os at lave et nyt badeværelse til dig.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Professionelt mandskab til renovering og montering af badeværelse

Uanset om du planlægger at lave en komplet renovering af badeværelset, eller om du bare gerne vil have opfrisket eller udskiftet nogle ting, er det vigtigt, at du benytter dig af professionelle fagmænd. Vi har blandt andet uddannede og erfarne VVS-installatører til rådighed, som hellere end gerne hjælper dig med at få ordnet det på badeværelset, som du har brug for. Dette er ikke kun med til at sikre, at du får lavet nogle ordentlige løsninger. Det sikrer også, at dit badeværelse bliver lavet lovligt, og at din forsikring dækker, hvis der skulle opstå nogle skader på dit badeværelse.

Når du kontakter os vedrørende renovering og montering af badeværelse, sørger vi for at gå struktureret til værks. Først og fremmest laver vi en plan sammen med dig, så du ved, hvad der skal ske i hvilken rækkefølge. Herefter aftaler vi de nærmere omstændigheder for, hvornår vi skal gå i gang.

Vi giver fuld gennemsigtighed, så du kan være fuldstændig tryg.

Vælg vandbesparende løsninger under renovering af badeværelse

Vil du gerne lave smarte løsninger, når nu du alligevel skal i gang med at renovere? Det kan vi sådan set godt forstå. Vi anbefaler som udgangspunkt også vores kunder i at tænke i vandbesparende løsninger, når de får foretaget en renovering af badeværelset. For ved vandbesparende løsninger kan du nemlig spare på badeværelsets vandforbrug – og det kan nemt løbe op i mange sparede penge.

Løsninger kan blandt andet være at skifte toilettet, vandhanen eller bruseren til produkter, der har fokus på at være vandbesparende.

Det er noget, vi meget gerne rådgiver om i forbindelse med renoveringen af badeværelset. Er du i tvivl om, hvilke af dine nuværende løsninger du kan optimere, kommer vi meget gerne forbi.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydvestvej 88
Glostrup

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.