Skillevæg

Inklusiv forsikring & prisgaranti

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 495/time

15:00 - 24:00

kr. 595/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 649/time

15:00 - 24:00

kr. 749/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Skillevæg

Har du brug for at lave et ekstra værelse i din bolig? Eller vil du gerne lave rumopdeling? Så er det ideelt at få lavet en skillevæg i enten gips eller gasbeton. Hvis væggene ikke skal være bærende eller stabiliserende, er den billigste og nemmeste løsning at bygge skillevæggene op med gips. Dette er naturligvis noget, vi kan hjælpe dig med. Som din tømrer på Sjælland, er der ikke den opgave, vi ikke kan klare.
Vi har flere års erfaring med opsætning af skillevægge hos private og erhverv både indendørs og udendørs og har derfor den viden og ekspertise, der skal til for at gøre dit projekt pænt og lige efter dine ønsker.
Vi rådgiver altid vores kunder for at levere det bedst mulige resultat. Vi har desuden pris garanti, så du får mest muligt for pengene.

Hvorfor lave en skillevæg?

Med vores mange år i branchen har vi efterhånden erfaret, at der kan være mange grunde til at få lavet en skillevæg. En skillevæg er blandt andet en god ide, når:

• Du gerne vil lave rumopdeling
• Du gerne vil have lavet et ekstra værelse
• Du gerne vil spare penge på at sætte en ny væg op

En skillevæg i enten gips eller gasbeton er en rigtig god løsning, hvis ikke du har brug for at få lavet en tung, bærende væg. Både gasbeton- og gipsvægge er billige og ret hurtige at sætte op. En gipsvæg kan endda monteres direkte på det eksisterende gulv. Gips– og gasbetonvægge kan bruges i stort set hele huset – hvad der er bedst til dit formål, finder vi sammen en løsning på. Skillevæggene er desuden nemme at tage ned igen, hvis du på et tidspunkt ønsker en anden rumfordeling.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Forskellen på skillevægge i gips og gasbeton?

Gips og gasbeton er to vidt forskellige materialer med hver deres fordele og egenskaber.

Gasbeton har følgende fordele:
• Det har god isoleringsevne
• Det kan modstå fugt og skimmelsvamp
• Det er let at arbejde med

Gips har følgende fordele:
• Det er lydisolerende
• Det er et let og billigt materiale
• Det er nemt at sætte op

Hvis fokus skal være på at sætte en væg op hurtigst muligt med den mest lydisolerende effekt (som f.eks. ved at dele et værelse op i to) er en skillevæg i gips det bedste valg.
Ønsker du i stedet at sætte en skillevæg op i et rum, hvor der er tendens til fugt, vil en skillevæg i gasbeton i stedet være at foretrække.
Hvis du er i tvivl, hjælper vi gerne med rådgivning helt gratis.

Få et uforpligtende tilbud på skillevægge

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi kan hjælpe dig med af løsninger til skillevægge i dit hjem? Så vil vi meget gerne have lov til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud på opsætning af skillevægge.
Vi er professionelle, uddannede, erfarne og vigtigst af alt: smilende. Vi elsker nye opgaver og glæder os allerede til at hjælpe dig med din.
Kontakt os gerne på info@jacobsen-byg.dk.

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

skillevæg

Hvor lang tid tager det at sætte en gipsvæg op?

Når først vi har dækket af og gjort klar til at gå i gang med at lave skillevæggen, tager det ikke meget mere end en dags tid. Hvor lang tid det tager for den enkelte skillevæg hjemme hos dig, er naturligvis afhængig af, om væggen skal være gennemgående, eller om du blot ønsker, at den skal dele rummet delvist op.

Når du har kontaktet os, og vi har lavet en konkret aftale, giver vi dig naturligvis et estimat på, hvor lang tid du kan regne med, at det tager. Det er dog typisk ikke nogen omstændig opgave for vores dygtige håndværkere, hvorfor du godt kan regne med, at du kun behøver besøg en enkelt dag eller to. Ønsker du også, at vi skal sørge for maling, tager det naturligvis en dags tid eller to ekstra oveni.

Vi kommer gerne ud til en gratis besigtigelse, så vi kan danne os et overblik over rummet, og hvad der skal til for at sætte i gang. Her kommer vi også gerne med et tilbud på, hvad det vil koste.

Vi opsætter skillevægge i boliger på hele Sjælland og særligt i København. Ring eller skriv derfor gerne uanset, hvor du holder til.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Få den rumopdeling du drømmer om med skillevægge

Vil teenageren i huset gerne have sit eget værelse? Vil du gerne udnytte den store stue til at lave en hyggekrog? Eller vil du måske gerne skabe et ekstra værelse til gæsterne? En skillevæg er en fantastisk måde at skabe lidt ekstra rum på. Det er nemlig en væg, som i sig selv ikke optager meget plads – og som i princippet kan opsættes præcis der, hvor du ønsker det.

Det tager tilmed ikke mange timer at opsætte en skillevæg i enten gips eller gasbeton, hvilket gør det til en nem og overskuelig løsning, hvis du gerne vil ændre lidt på, hvordan rumfordelingen er.
Vi sørger for, at den bliver lavet med en god finish, så den falder i ét med de øvrige omgivelser. Har du nogle særlige ønsker, siger du blot til. Så ser vi, om ikke dine ønsker kan opfyldes eller lade sig gøre ud fra en besigtigelse.

Ring eller send os gerne en mail. Så finder vi frem til den bedste løsning til den bedste pris.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydvestvej 88
Glostrup

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hvad koster det at opsætte en skillevæg?

En skillevæg er en billig og nem måde at få opfyldt dine boligdrømme på. Ønsker du at dele et stort værelse op i to eller at udnytte pladsen i et rum på en anden måde end nu, koster det ikke mange tusinde kroner at få den opført inklusive materialer, arbejdsløn og moms.

Hvor meget det koster for os at opsætte en skillevæg for dig, kommer naturligvis an på, hvor stor en skillevæg der er tale om, og i hvilke materialer du ønsker den opført. Om du ønsker, den blot skal være simpel og have en rumdelende funktion, eller om den også skal være med lydisolerende materialer, har naturligvis en indvirkning på prisen.

Vi giver dig dog gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det koster at opsætte en gipsvæg eller hvilken som helst anden skillevæg hjemme hos dig.

jacobsen byg logo

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.