Skift dine stikkontakter

Salg, service & reparation

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 485/time

15:00 - 24:00

kr. 585/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 685/time

15:00 - 24:00

kr. 785/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Udskiftning af stikkontakter

Har du en bolig med flere gamle stikkontakter? Og kunne du godt tænke dig nogle moderne stikkontakter med flere funktioner? Hos Jacobsen Byg modtager vi ofte henvendelser fra folk, der gerne vil have skiftet deres stikkontakter, enten fordi de er blevet for gamle, eller fordi de nuværende ikke lever op til de ønsker, der er til brugen af dem.

Har du derfor et ønske om at opgradere dine stikkontakter, så de både er mere sikre, men også har moderne funktioner såsom USB-indgange, hjælper vi dig gerne med at udskifte dem.

Få installeret en stikkontakt med lysdæmper

En ofte anvendt grund til at få udskiftet stikkontakten er, at der er et ønske om at få installeret en lysdæmper. Det kan vi godt forstå, da det er en forholdsvis billig luksus at kunne justere lamper og andre lyskilder med eller uden en fjernbetjening.

Det er rart at kunne dæmpe lyset, når mørket falder på udenfor, eller du gerne vil læse en bog i sofaen. Det er en udskiftning, der er relativt nem at gå til for vores elektrikere, men som giver dig en helt anden og bedre oplevelse af dit hjem.

Vi råder naturligvis over forskellige modeller, så du kan få netop den stikkontakt med lysdæmper, som du godt kunne tænke dig.

Kontakt os for udskiftning af stikkontakter

Vores elektrikerservice er meget fleksibel, da vi tilbyder den på hele Sjælland. Vi kører derfor gerne langt for at hjælpe dig med nye og smarte løsninger. Du skal derfor ikke holde igen, hvis ikke du bor i nærheden af København – for vi skal nok sørge for at sende en afsted, der kan hjælpe dig.

Kontakt os gerne i dag. Så finder vi hurtigst muligt ud af, hvornår vi kan komme forbi og skifte dine stikkontakter.

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Vi skifter gamle stikkontakter og monterer også nye

Hos Jacobsen Byg er vi både behjælpelige, når det kommer til at skifte de gamle og slidte stikkontakter ud, og når der skal monteres stikkontakter nye steder i boligen. Vores elektrikere har mange års erfaring med at skifte og montere helt nye stikkontakter, og kan derfor nemt og effektivt hjælpe dig til bedre løsninger.

Du kan sagtens selv skifte stikkontakter, hvis du ved noget om det. Men, er du ikke komfortabel med tanken, anbefaler vi at få vores autoriserede elektrikere til at udføre opgaven. Så er du også sikker på, at arbejdet er udført sikkert og korrekt.

Vi står for indkøb af stikkontakter

Når du benytter dig af vores elektrikerservice, skal du ikke tænke på noget som helst andet end at aftale en tid for, hvornår vi skal kigge forbi og udskifte dine stikkontakter. Vi sørger nemlig for at spørge ind til, hvilken type af stikkontakter du ønsker udskiftet og monteret. Så sørger vi for at købe dem ind – du behøver derfor ikke gå en tur ned i byggemarkedet.

Når vi har aftalt nærmere om tid og sted, og vi har regnet os frem til en endelig pris, sender vi en elektriker afsted, som dukker op på det aftalte sted til tiden.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydmarken 32b
København, Gladsaxe

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.