ClickCease
COVID-19:  Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger - Vi bærer masker og handsker.
logo
Pris i hverdage
07:00 - 15:00
kr. 485/time
Inkl. miljøafgift
Prisgaranti
15:00 - 24:00
kr. 585/time
Gratis rådgivning
Eksklusiv moms
Pris i weekender
07:00 - 15:00
kr. 685/time
Inkl. miljøafgift
Prisgaranti
15:00 - 24:00
kr. 785/time
Gratis rådgivning
Eksklusiv moms
Aftalt fast pris
Ønsker du en fast pris, så kontakt os
for et uforpligtende tilbud.
Gratis rådgivning
Gratis besigtigelse
Professionel hjælp til stubfræsning
Har du brug for hjælp til at få fjernet en stub? Der er ikke noget så irriterende som en stub i haven eller på fællesarealet. Den er nem at snuble over og svær at slå græsset omkring. Derfor giver det god mening at få den fjernet. Det kan vi hos Jacobsen Byg hjælpe dig med. For vi udfører også opgaver inden for havearbejde for både private og virksomheder.

Vi har godt nok adresse i København, men det hindrer os ikke i at tage ud til kunder på resten af Sjælland. Bor du derfor i Næstved eller Kalundborg, kører vi også ud til dig!
Hvorfor bruge stubfræsning?
Har du prøvet at grave med en skovl? Det kommer man nemlig ikke langt med, da en stub også har et kæmpe rodnet, du skal grave dig igennem. Med stubfræsning får du hele stubben og siderødderne med på en hurtig og effektiv måde, uden at du skal gøre dine arme trætte. Det tager ikke lang tid for maskinen at æde sig igennem stubben med det resultat, at du har et fint hul i haven, som kan fyldes op og gøres til plan græsplæne igen.
Hvad koster stubfræsning?
Det kan være forskelligt, hvad det koster at få os til at udføre stubfræsning afhængigt af, hvor stor en stub der er tale om, eller om der er flere, der skal fræses. Du er dog altid velkommen til at kontakte os for en helt specifik pris, så du ved, hvad du har at gøre med som udgangspunkt.
Kontakt os om stubfræsning
Vi elsker at udføre havearbejde og gør det også gerne for dig. Har du brug for andre opgaver til haven såsom anlægning af en terrasse af en tømrer eller tilslutning af lamper udenfor af en elektriker, er det også noget, vi kan hjælpe med. Vi har håndværkere og medarbejdere i alle brancher, og kan derfor hjælpe med mange opgaver.
Prisgaranti

Alle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

Erfarne

Alle vores håndværkere er danske og faglærte med mere end 10 års erfaring.

Transparent

Vores priser er faste og uden skjulte eller pålagte gebyrer.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Vores adresse

Sydmarken 32b

København, Gladsaxe

Telefon
52 64 80 50
Email
info@jacobsen-byg.dk

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.
Freja S.
Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.
Mona K.
Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Ring til os

Skriv til os