Totalentreprise

Lad os stå for dit bygge projekt

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 585/time

15:00 - 24:00

kr. 685/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 785/time

15:00 - 24:00

kr. 885/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Totalentreprise – få hjælp til byggeriet fra A-Z

Skal du i gang med et større byggeprojekt? Eller en stor renovering? Hos Jacobsen Byg råder vi over håndværkere i alle brancher og kan derfor hjælpe i alle aspekter af byggeriet fra start til slut. Et større byggeprojekt kræver en bred faglig ekspertise og et stort overblik. Det har vi, da vi er en erfaren byggepartner, som er i stand til at sætte det helt rigtige hold til din hovedentreprise.

Inden for alle håndværksfag benytter vi os kun af vores egne, dygtige håndværkere eller vores altid faste samarbejdspartnere, som vi ved kan overholde en deadline og levere et sublimt stykke arbejde og service.

Badeværelse renovering

Køkken Renovering

Renovering af bolig

Tilbygning / Ombygning

Hvad står vi for som din totalentreprenør?

Som totalentreprenør på dit byggeprojekt står vi for alt lige fra A-Z. Det betyder mere konkret, at vi sørger for udarbejdelse af byggeprojektet, styring af selve byggeriet og ikke mindst alle de opgaver, der er i forbindelse med udførslen af byggeriet.

Vi hjælper dig derfor gerne med at indhente tilladelser, så dokumenterne er i orden, inden vi går i gang. Derudover sørger vi for alt, der har med sammensætning af et professionelt team på tværs af faggrupper at gøre. Det gør vi alt sammen inden for det aftalte budget.

Byggeprocessen bliver med andre ord overskuelig for dig, fordi du kun skal kommunikere med én kontaktperson. Resten sørger vi for, så håndværkerne udfører opgaverne i rette tid, i rette kvalitet og med rette finish.

For at give det fulde overblik kan du med en totalentreprise forvente:

• Hjælp til at vælge arkitekt og få udført tegninger
• Hjælp til projektering og styring af byggeriet
• Hjælp til at finde håndværkere
• Hjælp til udarbejdelse af tidsplaner og budget
• Hjælp til at indhente tilladelser og nødvendige dokumenter

Vi rapporterer naturligvis løbende til dig, så du kan være tryg ved hele processen.

jacobsen byg logo

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

jacobsen byg logo

Hvilke opgaver kan vi hjælpe dig med som totalentreprenør?

Er du ikke helt sikker på, hvad vi alt sammen kan hjælpe dig med som totalentreprenør? Så giver vi dig et indblik i de typiske opgaver, som vi tager ind:

• Tilbygninger
• Nybyggeri
• Sommerhuse
• Ombygninger
• Renoveringer
Køkkener
• Badeværelser
• Udestuer
• Nyt tag/tagrenoveringer

Det begrænser sig naturligvis ikke til denne type af opgaver. Men har du brug for at totalrenovere badeværelset, åbne køkkenet op eller lave en ny fordeling af værelser, træder vi gerne til.

Kontakt os gerne om mulighederne. Så tager vi en snak om, hvad dine boligdrømme er, og hvad du har af forventninger til en totalentreprise. Så fortæller vi dig nærmere om vores processer, kvalitet, service og priser, så du har et godt udgangspunkt for at tage en beslutning.

Hvorfor vælge os til din totalentreprise på Sjælland?

Ærlighed. God kommunikation. Et højt fagligt niveau. Det er alle sammen nøgleord, som beskriver et samarbejde med os. Vi har mange års erfaring inden for området og har et stærkt og fagligt kompetent netværk på tværs af faggrupper. Det gør os til en solid og troværdig samarbejdspartner, der går langt for den gode kvalitet og din fulde tilfredshed.

Vi kan derfor godt garantere, at dit byggeri bliver udført inden for de aftalte rammer. Både når det kommer til økonomi og tidsplan. At vi samtidig også sørger for at være åbne undervejs, når det kommer til økonomi, uforudsete udfordringer, succeser, materialer og meget andet er blot din tryghed for, at alt går efter bogen.

Vi tilbyder desuden alle ydelser inden for rådgivning. Altså sker udvælgelse af rådgivere og fagentreprenører på baggrund af en dialog med dig, hvis du ønsker det. Du har derfor også frihed til at komme med ønsker eller indvendinger, hvis det ønskes.

Inden vi opstarter en totalentreprise, sørger vi for at gå i tæt dialog med dig. Kommunikationen er meget vigtig for os, da den danner grundlag for et godt og tæt samarbejde uanset omfanget af totalentreprisen.

jacobsen byg logo

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydvestvej 88
Glostrup

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hvad koster totalentreprise?

Vi forstår godt, at du godt kunne tænke dig et estimat at gå efter. Derfor må du meget gerne henvende dig til os på mail eller telefon, hvis du ønsker noget mere specifikt. For prisen for en totalentreprise med os er naturligvis afhængigt af omfanget af projektet. Er der tale om et nybygget hus? Eller en totalrenovering af badeværelset? Her er der stor forskel på, hvad der er brug for af faggrupper, materialer med mere.

Lad os derfor gerne tage en snak om, hvad det er for et projekt, du har brug for en totalentreprenør til. Så udarbejder vi et overslag på prisen ud fra dine oplysninger. Det er ganske uforpligtende og en fast del af vores service.

Totalentreprise eller hovedentreprise? Hvad har du brug for?

Med vores mange års erfaring ved vi, at der kan herske tvivl om, hvorvidt der er brug for totalentreprise eller hovedentreprise. Den største og vigtigste forskel på de to entrepriseformer er, at du ved en hovedentreprise selv skal indhente godkendelser og projektmateriale.

Når du skriver under på en kontrakt med os omkring totalentreprise, klarer vi det hele derfra. Det er blandt grunden til, at totalentreprise er et meget populært valg. For det giver en del frihed og færre bekymringer til dig.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Få et uforpligtende tilbud på totalentreprise på Sjælland

Vil du gerne i gang med dit byggeri? Og mangler du bare den perfekte samarbejdspartner? Så kontakt os endeligt gerne allerede i dag. Vi sidder klar ved telefonen og mailen hver eneste dag, så boligdrømme kan løftes og føres ud i livet.

Har du brug for et uforpligtende tilbud at gå ud fra, er du velkommen til at sende det materiale eller de tanker, du har gjort dig om byggeriet. Vi tager også gerne et fysisk møde for at snakke nærmere om detaljerne, hvis du ønsker så specifikt et tilbud som muligt og gerne vil lade os besigtige opgaven.

Det vigtigste for os er, at du er tryg.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.