VVS

Prisgaranti & tilfredshedsgaranti

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 485/time

15:00 - 24:00

kr. 585/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 685/time

15:00 - 24:00

kr. 785/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Din VVS’er i København og på Sjælland

Har du en vask, der skal skiftes? Eller et afløb der driller? Hos Jacobsen Byg varetager vi alt inden for VVS-arbejde rundt om i København og på Sjælland. Det gælder både ny-installation og renovering. Vi udfører således også alt arbejde, der hører ind under det, en blikkenslager beskæftiger sig med.

En stor del af vores VVS-arbejde består af akutte opgaver såsom sprængte vandrør, en vandhane der drypper, gulvvarme der ikke virker og lignende. Derudover udfører vi også meget ofte restaurering og moderniseringer af badeværelser. Vi er derfor gennem årene blevet dygtige til at se, hvordan pladsen bedst optimeres.

VVS-arbejde efter dine ønsker og behov

Hos os er det vigtigt, at arbejdet altid bliver udført med dine ønsker og behov i fokus. Kontakter du os derfor med henblik på at få lavet et nyt badeværelse eller noget bestemt blikarbejde, sørger vi altid for at høre dig ad først, om du har gjort dig nogle specifikke tanker. Herefter kommer vi med vores input til, hvad vi erfaringsmæssigt ved, er det bedste eller mest optimale valg.

Rådgivning er derfor en stor del af vores arbejde og noget, vi gerne gør med glæde, når vi bliver kontaktet om opgaver såsom:

Nyt badeværelse
Renovering af badeværelse
Blikarbejde
Gulvvarme
Ventilations- og klimaanlæg
Køkken
Spejle og lys

Du kan derfor være sikker på, at du uanset opgave får et resultat der er, som du ønsker det.

Vi rykker også ud akut

Mange af vores opgaver består som sagt også af akutte opgaver. Har du derfor et vandrør, der lige er sprængt, eller en vask der er stoppet, er du velkommen til at ringe til os. Så gør vi vores til for, at vi rykker ud hurtigst muligt, så du ikke skal stå alt for længe med rør og afløb, der ikke fungerer optimalt.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Autoriseret arbejde med en autoriseret VVS’er

Meget arbejde med sanitet, varme og ventilation skal udføres af en autoriseret VVS’er. Det finder du her hos os, da vi udelukkende har et team bestående af uddannede, dygtige og erfarne VVS’ere. Det kræver helt særlige kompetencer at udføre VVS-arbejde. De kompetencer har vi naturligvis.

Når du derfor lader et professionelt VVS firma København som os om at klare dine opgaver, giver det dig ro og tryghed. For vi kører ikke, før vi er helt sikre på, at alt er i den skønneste orden og lavet fuldstændigt efter bogen.

Står du med et gasfyr, der skal tjekkes efter? Et afløb der skal laves? Eller måske et toilet, der skal skiftes? Så kontakt os hellere end gerne, så du kan få krydset opgaven af din liste.

Vi er kompetente og fleksible

Med Jacobsen Byg som dit VVS-firma i København får du et firma, der er dedikeret til de opgaver, der bliver stillet. Vi følger opgaven helt til dørs og kører først, når vi er helt sikre på, at alt virker, og du er fuldt ud tilfreds. Om det så er i forbindelse med installation af gulvvarme, renovering af badeværelse eller noget helt tredje.

Vores VVS-installatører kan hjælpe dig inden for stort set alle felter og områder. Du behøver derfor ikke holde dig tilbage, da vi nok skal finde en eller flere af blandt vores team, som kan hjælpe dig med netop det, du har brug for.

Vores installatører har naturligvis også styr på de regler og love, der er gældende på området. Den enkelte installatør sørger for, at de overholdes til punkt og prikke og ikke mindst at vejlede og rådgive dig under forløbet.

Inden vi går i gang med at løse en opgave for dig, sørger vi naturligvis for at gennemgå hele processen med dig. Det gør vi for at sikre, at vi har forstået opgavens omfang korrekt, at vi får skaffet de rette materialer, og at du også har fuld klarhed over, hvad prisen for opgaven endeligt kommer til at være.

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Få kompetent rådgivning om VVS

Et nyt badeværelse eller andre store renoveringer kræver store overvejelser. For hvad er lovligt? Hvad er den bedste miljøvenlige løsning? Hvordan kan der bedst spares vand? Hvilke materialer skal vælges? Hvornår dækker forsikringen ikke? Der kan dukke rigtig mange spørgsmål op i forbindelse med VVS-opgaver og renoveringer.

Det vigtigste for os er naturligvis at udføre opgaverne efter de retningslinjer, der er på området. Dernæst er det vigtigt, at du føler dig tryg ved beslutningen om at lade os tage sig af netop din opgave eller renovering.

Vi yder derfor også professionel rådgivning og vejledning om VVS, inden vi går i gang med en opgave. Med os får du derfor en samarbejdspartner, der er fortrolig med lovningen og som sætter din oplevelse højt.

Lyder vi som et VVS firma København for dig? Så kontakt os meget gerne i dag, så vi kan komme skridtet videre dine drømme eller løse de udfordringer, du står overfor.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på VVS

Er du træt af at fryse om fødderne? Har du ikke lyst til at høre på den dryppende vandhane mere? Eller er det på tide med et nyt toilet? Uanset hvad du gerne vil have hjælp til at få ordnet, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan tage os af samtlige opgaver og gør det også hurtigst muligt, så du ikke skal vente alt for længe med at komme i mål med de opgaver, du har på listen.

Vi kan kontaktes på mail eller direkte på telefon, hvor vi sidder klar til en snak både morgen, middag og aften.

jacobsen byg logo

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydvestvej 88
Glostrup

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.