ClickCease
COVID-19:  Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger - Vi bærer masker og handsker.
logo
Pris i hverdage
07:00 - 15:00
kr. 485/time
Inkl. miljøafgift
Prisgaranti
15:00 - 24:00
kr. 585/time
Gratis rådgivning
Eksklusiv moms
Pris i weekender
07:00 - 15:00
kr. 685/time
Inkl. miljøafgift
Prisgaranti
15:00 - 24:00
kr. 785/time
Gratis rådgivning
Eksklusiv moms
Aftalt fast pris
Ønsker du en fast pris, så kontakt os
for et uforpligtende tilbud.
Gratis rådgivning
Gratis besigtigelse
Opsætning af belysning for private og erhverv
Med en elektriker fra Jacobsen Byg får du monteret dine lamper rigtigt første gang. Vi er nemlig eksperter i opsætning af belysning og kan derfor hjælpe dig, uanset om det drejer sig om belysning ude eller inde.

Vi hjælper dig således gerne, hvis du har en lampe, du gerne vil have monteret over spisebordet derhjemme eller monteret lyssensorer ved din virksomhed. Vi har mange års erfaring inden for opsætning af belysning og kan derfor hjælpe dig, uanset hvad det drejer sig om.
Vi hjælper også med placering af lyskilden
God belysning er vigtigt for den gode stemning i hjemmet såvel som effektiviteten og arbejdsmiljøet på arbejdspladsen. Det er derfor vigtigt at tage de rette valg, når det kommer til placeringen af de lyskilder, du gerne vil have hjælp til at sætte op.

Det kan være en svær beslutning at tage. Er du derfor i tvivl, eller vil du gerne have vores professionelle besyv med ind over, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig. Vi har et stort og indgående kendskab til, hvordan belysningen bedst bliver sat op i forhold til stemning og udbytte.
Prisgaranti

Alle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

Erfarne

Alle vores håndværkere er danske og faglærte med mere end 10 års erfaring.

Transparent

Vores priser er faste og uden skjulte eller pålagte gebyrer.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Hvorfor få professionel hjælp til opsætning af belysning?
Selvom opsætning af belysning for nogen kan virke som en nem opgave, er det noget, man skal have viden om, inden man går i gang. Elektricitet er ikke noget at spøge med, da forkerte installationer kan resultere i kortslutninger og være skyld i brand.

Er du derfor ikke helt sikker på, hvordan du bedst monterer en ny lampe eller skifter en gammel ud med en ny, anbefaler vi altid, at du tager fat i en autoriseret elektriker. Det er langt bedre at være sikker på, at monteringen og installationen er sket korrekt, så du ikke behøver være bekymret.

Vores team af elektrikere er alle sammen uddannede og har solid erfaring inden for faget. Det sikrer, at du som kunde kan være sikker på, at monteringen sker korrekt.
Opsætning af belysning på hele Sjælland
Bor du på Sjælland, og har du brug for hjælp til opsætning af belysning? Så behøver du ikke lede længe mere. Vi holder til i København, men er ikke bange for at køre langt. Vi kører derfor ud på hele Sjælland for at hjælpe både private og erhverv med at få opsat nye lyskilder.

Kontakt os derfor gerne, uanset om du holder til i København, Næstved eller Kalundborg. Vi sender altid gerne en elektriker afsted, så du kan få ordentligt lys ude og inde. Inden vi sender vores elektriker afsted, aftaler vi først en fast pris, så du ved, hvad den endelige pris kommer til at være. Det skaber den bedste forudsætning for et godt samarbejde.

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du har en lampe over bordet, du gerne vil have sat op, eller lyset udenfor skal skiftes ud. Der er ikke det, vi ikke vil hjælpe med!

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Vores adresse

Sydmarken 32b

København, Gladsaxe

Telefon
52 64 80 50
Email
info@jacobsen-byg.dk

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.
Freja S.
Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.
Mona K.
Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Ring til os

Skriv til os