Loft

Inklusiv forsikring & prisgaranti

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

kr. 495/time

15:00 - 24:00

kr. 595/time

Pris i weekender

07:00 - 15:00

kr. 649/time

15:00 - 24:00

kr. 749/time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Renovering og opbygning af loft

Er du i gang med at renovere din bolig og trænger dit loft til at blive renoveret eller udskiftet? Eller trænger kontorlokalerne i din virksomhed til en opgradering? Hos Jacobsen Byg kan vi klare opgaven for dig. Vi er erfarne, når det kommer til renovering og opbygningen af lofter og går meget højt op i, at resultatet bliver æstetisk flot, så det passer ind i stilen til boligen eller i kontormiljøet.

Vi kan både stå for store og små opgaver med renovering og opbygning af lofter for både private og erhverv. Vi plejer at sige, at ingen opgave er for stor eller for lille, da vi har et godt og erfarent team bag os.

Hos os får du også rådgivning med i prisen, så du får fat i de helt rigtige materialer. Det synes vi er vigtigt, da det i sidste ende giver dig et flot og stærkt loft, som både holder og ser pænt ud i mange år fremover. Vi rådgiver dig til, om det skal være gips, brædder eller nogle helt andre materialer.

Opbygning af loft

Det er ikke altid, at et loft er til at redde. Andre gange kan det også bare være fordi, du ønsker et helt nyt loft med et udseende, der passer til boligens stil og din indretning. Uanset formål med at få et nyt loft, er vi naturligvis klar til at tage os af opgaven.
Vi guider og vejleder dig, så du får et nyt loft med materialer, der stemmer overens med de ønsker, du har. Det er en del af vores service og pris, hvilket er en af grundene til, at vi er en af de mest eftertragtede tømrerfirmaer på Sjælland.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Renovering af loft

Som boligejer kender man godt til altid at have en liste med hængepartier, der skal ordnes, men som man ikke lige får gjort, fordi det måske ikke lige ligger til højrebenet for dig selv at fikse.

Det tager vores handyman sig af, da han bl.a. kan hjælpe med at:
Samle skabe
Fikse køkken låger
Hænge lamper op
Skifte lister
Skifte gulvbrædder

Det er bare nogle ganske få eksempler på, hvad vores handyman kan hjælpe dig i mål med. Har du derfor noget, du har brug for hjælp til, skal du endelig ikke holde igen med at kontakte os, da han med al sandsynlighed kan hjælpe dig.

Lad os hjælpe dig med dit loft

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, står vi klar til at hjælpe dig med at renovere eller opbygge dit loft. Vi har et dygtigt og fagligt stærkt team af tømrere bag os til at hjælpe dig i mål med opgaven effektivt og professionelt.
Du kan ringe til os alle hverdage og i weekender fra klokken 07.00. Hvis ikke vi tager telefonen, sørger vi for at ringe tilbage til dig hurtigst muligt, så du kan få et loft, du drømmer om så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at skrive en e-mail til os.
Vi glæder os til at hjælpe dig.

Prisgaranti

lle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Hvilken type loft skal jeg vælge?

Vi vil helst ikke vælge loft for dig, da det er dig, der skal se på lofterne hver dag. Vi vil dog gerne rådgive og vejlede dig i, hvad der som udgangspunkt vil være et rigtig godt valg materialemæssigt og æstetisk i forhold til din bolig.

De mest almindelige materialer til nyt loft er træbeton, gips eller træ, der bliver monteret som listeloft.

Har du brug for hjælp til at træffe en beslutning eller nogle professionelle øjne til at se nærmere på det, kommer vi gerne ud til en besigtigelse. Her tager vi bestik af omgivelserne, hvilket loft du har nu, og hvad der vil egne sig rigtig godt. Vi rådgiver naturligvis også i overensstemmelse med dit budget.

Hvad koster renovering af loft?

Hvor stort er omfanget? Er der meget, der skal skiftes? Hvordan er den generelle stand af loftet? Dette er nogle af de ting, vi er nødt til at vide mere omkring i forbindelse med udarbejdelsen af en pris for, hvad renovering af loft koster.

Vi vil meget gerne komme med en specifik pris for renovering af loft eller for opsætning af nyt loft. Vi har dog behov for først lige at snakke med dig eller komme forbi til en snak. Herefter udarbejder vi et tilbud, som du frit kan tage stilling til, om du ønsker at tage imod.

Ring eller skriv gerne i dag for et tilbud på nyt loft eller renovering af loft.

jacobsen byg logo
jacobsen byg logo

Hvilket loft er billigst?

Vil du gerne have et nyt loft, men skal det gerne være så billigt som muligt, giver det god mening at vælge gipsplader. Prisen for det er nemlig lav, da prisen pr. kvadratmeter er under 30 kroner. Dertil kommer der selvfølgelig udgifterne til vores håndværkere. Men da vi har fokuseret på at holde denne så lav og fair som overhovedet muligt, kan du med hjælp fra Jacobsen Byg få et nyt loft for et forholdsvist lavt budget.

Ønsker du ikke et nyt loft med gipsplader men et andet billigt materiale, er du velkommen til at kontakte os.

Hvad skal man være opmærksom på ved nyt loft eller renovering af loft?

Når skal vælge nyt loft eller i gang med at renovere det, er det vigtigt, at du er opmærksom på de gældende lovkrav. Et af de gældende krav er blandt andet, at loftshøjden i beboelsesrum og køkken skal være mindst 2,5 meter i gennemsnit i en lejlighed og 2,3 meter i parcelhuse og rækkehuse.

Ønsker du at få lavet et sænket loft, skal du sørge for, at det er muligt at inspicere de tekniske installationer, der er anbragt mellem det sænkede loft og det oprindelige loft. Hvis det ikke er en mulighed, kan du ikke få et sænket loft, da loftet dermed vil være ulovligt. Foruden det skal de tekniske installation også leve op til stærkstrømsbekendtgørelsen.

Vi rådgiver dig meget gerne om lovgivningen i forbindelse med etableringen af et nyt loft eller renoveringen af det. For det er ærgerligt at sætte gang i planerne og drømmene for så at finde ud af undervejs, at det skal laves om.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Sydvestvej 88
Glostrup

Contact Information

trustpilot

+10.000

Lorem ipsum

Kunde anmeldelser

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

revirew

Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.

Freja S.

trustpilot
revirew

Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Mona K.