ClickCease
COVID-19:  Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger - Vi bærer masker og handsker.
logo
Pris i hverdage
07:00 - 15:00
kr. 485/time
Inkl. miljøafgift
Prisgaranti
15:00 - 24:00
kr. 585/time
Gratis rådgivning
Eksklusiv moms
Pris i weekender
07:00 - 15:00
kr. 685/time
Inkl. miljøafgift
Prisgaranti
15:00 - 24:00
kr. 785/time
Gratis rådgivning
Eksklusiv moms
Aftalt fast pris
Ønsker du en fast pris, så kontakt os
for et uforpligtende tilbud.
Gratis rådgivning
Gratis besigtigelse
Kompetent el-renovering for private og erhverv
Skal du renovere din bolig? Eller måske et lokale i virksomheden? Og er det tid til at få skiftet elinstallationerne? Ved en renovering af især ældre lejligheder, huse eller kontor- og industribygninger kan det være en nødvendighed at få skiftet og renoveret nogle eller dele af elinstallationerne. Her er det meget vigtigt at alliere sig med kompetente håndværkere, så installationerne bliver lovlige og ikke er farlige.

Det behøver heller ikke nødvendigvis være i forbindelse med en renovering af hjemmet eller et lokale, at der skal ske en el-renovering. For har du fundet ud af, at de nuværende elinstallationer er ulovlige eller bare er så gamle, at det ikke længere kan vente, er en el-renovering naturligvis også relevant.

Hos Jacobsen Byg råder vi over dygtige elektrikere med mange års erfaring i branchen. Vi kan derfor hjælpe dig og sørge for, at processen bliver så problemfri som overhovedet muligt – og at elinstallationerne naturligvis er lovlige og sikre.
Få hjælp til el-renovering fra en autoriseret el-installatør
Når du går i gang med en ombygning eller en renovering, er der som regel noget el-arbejde, der skal ordnes. Du må som udgangspunkt gerne selv tage dig af små elinstallationer, hvis du ved, hvad du har med at gøre. Dog er det langt det sikreste altid at alliere sig med en autoriseret el-installatør, da du dermed er sikker på, at det bliver gjort korrekt.

Hvor omfattende arbejdet bliver, kan være svært at sige på forhånd, da der altid er risiko for, at der dukker noget uventet op. Dog kan du gøre meget selv ved at kigge på plantegninger, hvis du allerede nu ved, hvilke installationer du gerne vil have lavet om, eller hvor mange nye, der skal tilføjes.

Inden vi går i gang med arbejdet, giver vi altid en pris på, hvad det kommer til at koste. Prisen bliver beregnet ud fra, hvor omfattende opgaven bliver. Dukker der noget uventet op under renoveringen, sørger vi naturligvis for at tage en snak med dig først, inden vi går i gang med at udskifte yderligere elinstallationer.
Vi kan hjælpe med hele renoveringen
Hos Jacobsen Byg stiller vi ikke kun en autoriseret el-installatør til rådighed. Vi hjælper dig også gerne med murerarbejde, VVS-arbejde eller sågar tømrerarbejde, hvis du i forbindelse med en renovering af hjemmet eller kontorbygningen skal have lagt nyt gulv, nye rør eller renoveret en mur. Vi har mange kompetencer, hvilket giver dig en unik mulighed for at samle alle opgaver hos ét firma.
Prisgaranti

Alle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

Erfarne

Alle vores håndværkere er danske og faglærte med mere end 10 års erfaring.

Transparent

Vores priser er faste og uden skjulte eller pålagte gebyrer.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Vores adresse

Sydmarken 32b

København, Gladsaxe

Telefon
52 64 80 50
Email
info@jacobsen-byg.dk

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.
Freja S.
Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.
Mona K.
Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Ring til os

Skriv til os