ClickCease
COVID-19:  Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger - Vi bærer masker og handsker.
logo
Gulvafslibning
Fra 65 kr kvm
Eksklusiv moms
Mellemslibning
Polering
1 x lak
Inkl materialer
Gulvafslibning & 3 Lak
Fra 125 kr kvm
Eksklusiv moms
Fuldslibning
Polering
3 x lak
Inkl materialer
Gulvafslibning med Olie
Fra 145 kr kvm
Eksklusiv moms
Fuldslibning
Polering
Kvalitets olie
Inkl materialer
Gulvafslibning af gulve i København og på Sjælland
Er dit trægulvet blevet slidt at se på, eller er lakken blevet ridset? Når man har et trægulv, er det ikke til at undgå, at tiden sætter sine spor. Det skal derfor gerne have en kærlig hånd en gang imellem i form af en gulvafslibning og en god efterbehandling. Alt dette er noget vores dygtige medarbejdere kan udføre med et flot stykke arbejde som resultat.

Når du indgår i et samarbejde med os, er du garanteret en god service, gratis rådgivning og veludført håndværk, som altid tager udgangspunkt i de ønsker og behov, du har. Vi har både det professionelle udstyr og erfaringen, der skal til for at levere et rigtig flot resultat, som du bliver glad for nu og de næste mange år.
Hvad indebærer en gulvafslibning?
Når vi kommer og foretager en gulvafslibning for dig, fjerner vi cirka en millimeter træ i tykkelsen. Det plejer at være rigeligt til, at overfladiske ridser og misfarvninger forsvinder. Når hele gulvet er afslebet og efterfølgende gjort rent for støv, giver vi det en polering, så gulvet er mindre modtageligt over for væsker og lignende.
Kan en gulvafslibning betale sig?
Dette er et spørgsmål, vi ofte møder, når kunder henvender sig til os om gulvarbejde. Og ja, det kan det i hvert fald. Selvom du har gamle trægulve, og de ligner noget, der godt kunne trænge til at blive skiftet ud, er der ingen grund til det.

I mange tilfælde er det nemlig muligt at slibe gulvene og på denne måde give dem et helt nyt liv. Selvom vi gerne ville, er det selvfølgelig ikke alle gulve, vi kan tilbyde en gulvafslibning. Alle gulve egner sig nemlig ikke til det, ligesom der kan være blevet slebet så meget ned, at det ikke er muligt at slibe yderligere.

Men, det er alt sammen noget, vi finder ud af i fællesskab. Vi har helt gratis rådgivning, så kontakt os endeligt ved bare den mindste tvivl.
Prisgaranti

Alle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

Erfarne

Alle vores håndværkere er danske og faglærte med mere end 10 års erfaring.

Transparent

Vores priser er faste og uden skjulte eller pålagte gebyrer.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Tag en snak med os om dit gulv
Der er kun fordele ved at samarbejde med os. For udover et godt stykke håndværk kommer vi gerne ud og tager en gratis snak med dig om gulvafslibning og behandling af dit gulv. Det koster heller ikke noget, hvis ikke du bestiller gulvafslibning eller andre services relateret til gulvarbejde hos os.

Det er noget, vi tilbyder til alle vores kunder, da det giver os mulighed for at give den mest præcise pris og for at være sikre på, at gulvafslibning er den rette løsning for netop dit gulv. Vi udfører også gulvlægning, hvis det viser sig, at dit gulv trænger til en udskiftning.

Kontakt os gerne i dag for gratis rådgivning eller et uforpligtende tilbud. Vi og vores håndværkere står altid klar til at hjælpe dig – også hvis du har brug for flere af vores kompetencer inden for tømrer-, elektriker- eller måske malerfaget.

Vi sidder klar til en snak og glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Vores adresse

Sydmarken 32b

København, Gladsaxe

Telefon
52 64 80 50
Email
info@jacobsen-byg.dk

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.
Freja S.
Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.
Mona K.
Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Ring til os

Skriv til os