ClickCease
COVID-19:  Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger - Vi bærer masker og handsker.
logo
Pris i hverdage
07:00 - 15:00
kr. 485/time
Inkl. miljøafgift
Prisgaranti
15:00 - 24:00
kr. 585/time
Gratis rådgivning
Eksklusiv moms
Pris i weekender
07:00 - 15:00
kr. 685/time
Inkl. miljøafgift
Prisgaranti
15:00 - 24:00
kr. 785/time
Gratis rådgivning
Eksklusiv moms
Aftalt fast pris
Ønsker du en fast pris, så kontakt os
for et uforpligtende tilbud.
Gratis rådgivning
Gratis besigtigelse
Renovering og opbygning af loft
Er du i gang med at renovere din bolig og trænger dit loft til at blive renoveret eller udskiftet? Eller trænger kontorlokalerne i din virksomhed til en opgradering? Hos Jacobsen Byg kan vi klare opgaven for dig. Vi er erfarne, når det kommer til renovering og opbygningen af lofter og går meget højt op i, at resultatet bliver æstetisk flot, så det passer ind i stilen til boligen eller i kontormiljøet.

Vi kan både stå for store og små opgaver med renovering og opbygning af lofter for både private og erhverv. Vi plejer at sige, at ingen opgave er for stor eller for lille, da vi har et godt og erfarent team bag os.

Hos os får du også rådgivning med i prisen, så du får fat i de helt rigtige materialer. Det synes vi er vigtigt, da det i sidste ende giver dig et flot og stærkt loft, som både holder og ser pænt ud i mange år fremover. Vi rådgiver dig til, om det skal være gips, brædder eller nogle helt andre materialer.
Prisgaranti

Alle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

Erfarne

Alle vores håndværkere er danske og faglærte med mere end 10 års erfaring.

Transparent

Vores priser er faste og uden skjulte eller pålagte gebyrer.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti uanset størrelse.

Renovering af loft
Det er ikke altid, det er nødvendigt at skifte hele loftet. Du kan være heldig, at det trænger til en frisk overmaling, eller der blot er nogle brædder hist og her, der skal udskiftes som følge af revner og skævheder, der kommer i takt med, at huset sætter sig.
Vi kan sørge for at skifte nogle enkelte brædder, ligesom vi også gerne kommer og overmaler loftet med filt, spartling, pudsning, eller hvad der end er bedst for dit loft.
Vi kommer gerne og tager et kig på det, så vi er sikre på, at vi finder den rette og mest optimale løsning for dit loft.
Opbygning af loft
Det er ikke altid, at et loft er til at redde. Andre gange kan det også bare være fordi, du ønsker et helt nyt loft med et udseende, der passer til boligens stil og din indretning. Uanset formål med at få et nyt loft, er vi naturligvis klar til at tage os af opgaven.
Vi guider og vejleder dig, så du får et nyt loft med materialer, der stemmer overens med de ønsker, du har. Det er en del af vores service og pris, hvilket er en af grundene til, at vi er en af de mest eftertragtede tømrerfirmaer på Sjælland.
Lad os hjælpe dig med dit loft
Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, står vi klar til at hjælpe dig med at renovere eller opbygge dit loft. Vi har et dygtigt og fagligt stærkt team af tømrere bag os til at hjælpe dig i mål med opgaven effektivt og professionelt.
Du kan ringe til os alle hverdage og i weekender fra klokken 07.00. Hvis ikke vi tager telefonen, sørger vi for at ringe tilbage til dig hurtigst muligt, så du kan få et loft, du drømmer om så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at skrive en e-mail til os.
Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig? Så ring gerne til os allerede i dag eller send os en mail. Så gør vi vores til for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Vores adresse

Sydmarken 32b

København, Gladsaxe

Telefon
52 64 80 50
Email
info@jacobsen-byg.dk

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.
Freja S.
Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat.
Mona K.
Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Ring til os

Skriv til os